Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zaten sadece göze uygulanacak. göz makyajı yarışması çünküArap Makyajindan oldum olasi tiksinirim.
Efekt makyaj ve Zombi makyaji icin profesyonel makyaj malzemeleri ve iyi bir egitim gerekir.Bu ikisinden biri secilirse yarismya cok az uye katilir, cekisme olmaz. :)
Gelin makyaji olabilir ama tum yuze uygulandigindan bircok uye katilmaya imtina eder kimligi desifre olmasin diye.
O yuzden KK'ya en uygunu Kleopatra veya fantastiktir diye dusunuyorum.
Karar veremedim.
Ya bence de arap makyajından gına geldi, gelin makyajının da bir standartı yok ki kimisi günlük makyaj yapar kimisi gece makyajı gibi yapar, o makyaja gelin makyajı denmesinin tek sebebi kullanan kişinin gelin olması, ayrıt edici bir özelliği yok bence.Arap Makyajindan oldum olasi tiksinirim.
Efekt makyaj ve Zombi makyaji icin profesyonel makyaj malzemeleri ve iyi bir egitim gerekir.Bu ikisinden biri secilirse yarismya cok az uye katilir, cekisme olmaz. :)
Gelin makyaji olabilir ama tum yuze uygulandigindan bircok uye katilmaya imtina eder kimligi desifre olmasin diye.
O yuzden KK'ya en uygunu Kleopatra veya fantastiktir diye dusunuyorum.
Karar veremedim.
Aaa o zaman zombie ve efekt makyajlari olmamali. Zombie makyaji bir butun halinde anlam kazanir, sadece goze yapilamaz ki. Kim nasil yapmis onu da anlayamayiz. :)zaten sadece göze uygulanacak. göz makyajı yarışması çünkü
Fantastik lütfen lütfen lüüütfenn.
Fantastik
Bence de fantastik, daha yaratıcı olur hem