• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Koyduğunuz Nickler:)

Tsunade deneseydim keşke :)
Narutomsu bişeyler denedim olmamıştı bende gaara yaptım :) bizim kızıl saçlı kazekage velet :) çok karizma anime karakteri ama :) tişörtünü bastırmıştı lanet olsun verdiğim paraya yazık oldu berbat etmiş adam :)

valla sistem onu alamazsın bunu alamazsın derken, o sıra oğlumla çok satranç oynuyorduk, du bi de bunu deneyim dedim böyle oldu, biraz anlamsız ama nick benle özdeşleşti, kamuya maal oldum:KK45:

Ben senin nickini gorunce aa bu kiz satranci cok seviyor demek ki demistim. Uygun avatarda koyarsan , ki koydugunu goruyorum bence hos. :KK8:

Ben baska bir nick alacaktim ama LuckyStar mi neydi. Tam hatirlamiyorum.:confused:

Onun disinda DingiltereKralicesi nickini cok begenirim. :cool:Keske ben alsaydim demisimdir.
---------------------------------------------
Melissa gel kiz saka yaptim. :KK48:

Ben senin nickini gorunce aa bu kiz satranci cok seviyor demek ki demistim. Uygun avatarda koyarsan , ki koydugunu goruyorum bence hos. :KK8:

Ben baska bir nick alacaktim ama LuckyStar mi neydi. Tam hatirlamiyorum.:confused:

Onun disinda DingiltereKralicesi nickini cok begenirim. :cool:Keske ben alsaydim demisimdir.
---------------------------------------------
Melissa gel kiz saka yaptim. :KK48:
bak bu nick de şıp diye oluverdi ...:KK50:.

Son düzenleme:
Kizim bela misin, birde nick degistirmis. :KK70:

Bu daha iyi ama DingiltereKralicesi tercihimdir. :-)
tesadüfi oldu şekerim senin topiğin için bide nick mi değiştircem:KK54:
dingiltere kraliçesi diye bir üye vardı sanki:KK51:
olmazsa anlaşın,bas parayı al nicki anlaşmazsa
nickini yol ver eline:KK14::KK45:

ben baya onceden uye olmustum o zaman daha cocuktum :D dogru duzgun bir nickim yok imkanim olsaydi coktan degistirmstm :D forumda begendigim borkac nick vardi depresifpolyanna ilk aklima gelen :)

İlkte başkaydı. Sonra istediğim nicke kavuştum. Çok memnunum :cool:

ismimi koymak istemiştim e tabii yüzlerce olduğundan kabul etmedi sistem

oğlumun üye olduğum zamanlarda bana hitap şeklini yazdım ve oldu çokta güzel oldu bence :)

Back