Canım benim :) Sana da yardımcı olabildiysem ne mutlu bana .Mutlu olmana çok seviniyorum birtanem .
Ekledim canım,rosenoıre benı eklermısın
pardon ya beni de ekleyebilirmisiniz. a.s.
Canım merhabaözel mesaj yazabilmek icin cok ugrastim 50 sinirina gelebilmek icin ama yetisemedim pes ettim mafoldumben
rosenoire bana da bilgi verebilirmisin almanyadan gelmeyi düsünüyorum kime gidebilirim nerede kalabilirim veya en az kac gün kalmam gerekiyor ve acaba nekadar tutar hic bir bilgim yok. burniumuda düsündügüm icin ayri ayri dr.olmasa daha iyi diye düsünüyorum ama tabiki sart deyildir.
simdiden cok cok ama cok tesekkür ederim opuyorumnanaktan
Ama kalacağın yer ile ilgili hiçbir bilgim yok.
...dr. un yakininda belki anlasmali otel vardir diye düsünmüstümfisfisfis
Evet, doktor bi krem verdi. Ben iz kalmasın diye daha etkili bi şey istedim. Contratubex'i aldım. 4. haftadan sonra kullanmamı söyledi doktor. İlgin için çok teşekkür ederim.Contractubex'i ovuyorlar canim.
pahali ama ise yariyorsa dene derim?
bi de doktorun iz icin krem kullan dedi mi?
eger demediyse kendi kendine geciyor olabilir
resıgned cok tesekkur sabırla okadar seyı nasıl yazdın acayıp fedakarsın opuyorum senı canım evet goz kapagından vaz gectım kaşımı kaldırmam benım ıcın daha sağlıklı olacak cunku be benım ıcın yeterlı olur bıde nasıl ızler dısında memnunmusun acı cektınmı bıde ya reım varsa gorebılırmıyım hem senıde gormus olurum bu fedakar kızı:) opuyorum canım ya gercekten cok ııyısın.
Canım merhabaBen ancak fiyat konusunda ve ameliyatla ilgili bilgi verebilirim.Bir de doktor konusunda yönlendirebilirim.Ama kalacağın yer ile ilgili hiçbir bilgim yok.Bunu sanırım doktorla görüşmen gerekecek.Ben sana yarın özelden de yazarım.Sende mesaj sayını biraz arttır ki bana yazabilesin:) Daha net olarak soracaklarını da sorarsın.Sevgilerimle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?