• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz kapağım için acil yardım

arkadaşlar bu ameliyat olduğunuz doktorun adı nedir lütfen özelden vs bi şekilde öğrenebilir miyim ben yazamıyorum özelden. Göz kapağımda düşüklük problemim var ve doktorlar genelde ikinic ameliyat tavsiye etmiyor birde sizin bahsettiğiniz doktorla görüşmek istiyorum lütfen...

Canım, ben sana önceki gün özel mesaj göndermiştim de cevap bekliyordum. Bugün yine gönderecektim özel mesaj almıyor, diye bir uyarı çıktı. Neyse... Canım sana nasıl teşekkür etsem bilemiyorum. Senin fiyat konusundaki yönlendirmen filan olmasaydı, ben bu ameliyatı hayal bile edemezdim. Sayende hem burnumu hem de göz kapağımı yaptırdım. Çok basit, çok acısız ve çoooook hesaplı bir ameliyat oldu. Ne gözümde ne de burnumda ilk günden beri bir sıkıntım olmadı, şükür. Tek sorunum; hani sen gizli dikiş attır demiştin ya, doktor gizli dikişte kesi izinin çok daha uzun sürede kaybolduğunu söyledi. Ben de ısrar etmedim çünkü çok tecrübeli ve güven verici bir doktor olduğu her halinden belliydi. Şimdi dikiş izlerini nasıl kamufle edeceğim kara kara onu düşünüyorum. Doktor da gözlük kullan, dedi ama burun ameliyatından sonra 2 ay gözlük kullanılmaması gerektiğini söyleyenler var. 15 gün makyaj yapmamak için uzun bir süre değil mi? Ben internetten yara ve dikiş izi için ürünlere baktım. Scarfade, Contratubex, Dermatit ve bir de Avene'nin yara örtücü ve iyileştirici kremini buldum. Özellikle ilk üç ürün çok iddialı görünüyor ama göz kapağında kullanılıp kullanılmayacağına dair bir bilgim yok. Sana özelden de bunları sormuştum ama demek ki bi sorun çıkmış. Bana bu konuda da yardımcı olursan çok sevinirim.

çok geçmiş olsunn yazın içimi rahatlattı:)benimde doğuştan sağ göz kapagım düşük estetik açıdan ameliyat olmak istiyorum ama korkuyorumm bir endişem daha vr buda fiyat konusu ltfen bana yardım edinn çokmu pahalıı:(((((((((((((((((((

Canım merhaba ;)Ben ancak fiyat konusunda ve ameliyatla ilgili bilgi verebilirim.Bir de doktor konusunda yönlendirebilirim.Ama kalacağın yer ile ilgili hiçbir bilgim yok.Bunu sanırım doktorla görüşmen gerekecek.Ben sana yarın özelden de yazarım.Sende mesaj sayını biraz arttır ki bana yazabilesin:) Daha net olarak soracaklarını da sorarsın.Sevgilerimle...

ltfen fiyat konusunda banda yardımcı olun doğuştan sağ gözkapağım düşükkk:(((( korkuyorum bir endişemde bu fiyat çok mu pahalı:(((

Canım benim, hem de nasıl yardımcı oldun! Piyasada öyle fiyat farkları var ki, iyi pazarlık yapmak gerekiyor. Sayende ben de çok iyi yaptım. Bir de ameliyat için verdiğin olmazsa olmaz ilkesine uysaydım, benden iyisi yoktu. Akılsızlığıma yanıyorum. Hani derler ya, araba devrildikten sonra yol gösteren çok olur, diye; sen bana baştan yolu gösterdin ama kafa işte.

banda fiyat konusunda yardımcı olun :(((((

Kızlar, hiç önemli değil, sorunuz olursa yardımcı olurum seve seve. StreLitzia, doktorun ismini google'da yazıp arat. Kişisel ve klinik bilgilerinin hepsini bulabilirsin. Bazıları doktor ismi yazıyor ama ben bunu etik bulmuyorum. Şu kadarını söyleyim; Ankara'da bunun üzerine doktor yok. Çok beyefendi bi insan. Tanışınca bana hak vereceğini umuyorum.
Malteser, canım sen de İstanbul'a geleceksen resonoire ile iletişime geç, çok faydasını görürsün.

rica etsem bana doktorun ismini verebilirmisiniz kk yeni olduğumdan özelden yazabilirmiyim bilemiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim gözümün üst ve altı ayrıca burnumu istiyorum

resigned arkadaşlığımı kabul ettiğiniz için teşeşekkürler fakat resimlerinizi göremedim rica etsem bilgi verebilirmisiniz

Doğrusu istanbul da önerilecek dr. bende merak ediyorum.Göz kapağı ve karın germe ikisi bir olsun istiyoruuum.Selahattin Yamanı arkadaşım önerdi oda 7-8 yıl önce göğüs büyütme ameliyatı olmuş.Yüz olunca insan korkuyor doğal olarak.

Canım, ben sana önceki gün özel mesaj göndermiştim de cevap bekliyordum. Bugün yine gönderecektim özel mesaj almıyor, diye bir uyarı çıktı. Neyse... Canım sana nasıl teşekkür etsem bilemiyorum. Senin fiyat konusundaki yönlendirmen filan olmasaydı, ben bu ameliyatı hayal bile edemezdim. Sayende hem burnumu hem de göz kapağımı yaptırdım. Çok basit, çok acısız ve çoooook hesaplı bir ameliyat oldu. Ne gözümde ne de burnumda ilk günden beri bir sıkıntım olmadı, şükür. Tek sorunum; hani sen gizli dikiş attır demiştin ya, doktor gizli dikişte kesi izinin çok daha uzun sürede kaybolduğunu söyledi. Ben de ısrar etmedim çünkü çok tecrübeli ve güven verici bir doktor olduğu her halinden belliydi. Şimdi dikiş izlerini nasıl kamufle edeceğim kara kara onu düşünüyorum. Doktor da gözlük kullan, dedi ama burun ameliyatından sonra 2 ay gözlük kullanılmaması gerektiğini söyleyenler var. 15 gün makyaj yapmamak için uzun bir süre değil mi? Ben internetten yara ve dikiş izi için ürünlere baktım. Scarfade, Contratubex, Dermatit ve bir de Avene'nin yara örtücü ve iyileştirici kremini buldum. Özellikle ilk üç ürün çok iddialı görünüyor ama göz kapağında kullanılıp kullanılmayacağına dair bir bilgim yok. Sana özelden de bunları sormuştum ama demek ki bi sorun çıkmış. Bana bu konuda da yardımcı olursan çok sevinirim.

merhaba, ben de göz kapagı estetiği dusunuyorum da siz istanbulda mı oldunuz?bir de fiyat nedir acaba?

kaşımın alt kısmına yani göz kapağımın üst taraflarına doğru 4 dikiş atıldı,yarın dikişlerim alınacak.izler için contractubex veya ne önerirsiniz.ve 2010da yazmış arkadaşlar etkisini gördüler mi ve ne durumdalar acaba ?

kaşımın alt kısmına yani göz kapağımın üst taraflarına doğru 4 dikiş atıldı,yarın dikişlerim alınacak.izler için contractubex veya ne önerirsiniz.ve 2010da yazmış arkadaşlar etkisini gördüler mi ve ne durumdalar acaba ?

Ben kullandım ama etkilerini göremedim maalesef.

merhaba. aranizda goz kapagi estetigi olupta (daha net desem, ptozis ameliyati) iyilesenler varmi? o sureci nasil kecirdiniz, bana anlata bilirmisiniz? cok minnettar olurum

Arkadaşlar benim de göz kapaklarım çok düştü ve sağ göz kapağım sola göre daha düşük hem asimetrik duruyor hem de beni çok yaşlı gösteriyor. Ancak kaşlarım da düştü ondan mı kaynaklanıyor bilemedim. Ankara'da endoskopik kaş kaldırma veya düşük göz kapağı ameliyatı konusunda doktor tavsiyesinde bulunmuş bazı arkadaşlar bana da yardımcı olabilir misiniz ? Yeni üyeyim mesaj atamıyorum fiyat da söyleyebilir misiniz

Arkadaşlar Ankara'da düşük göz kapağı ameliyatı için tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı ?
Daha önce de sormuştum cevap alamadım.
Bir de deneyim ve fiyat bilgisini de paylaşabilir misiniz benim acil olmam lazım

Back
X