• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz kapağım için acil yardım

resıgned cok tesekkur sabırla okadar seyı nasıl yazdın acayıp fedakarsın opuyorum senı canım evet goz kapagından vaz gectım kaşımı kaldırmam benım ıcın daha sağlıklı olacak cunku be benım ıcın yeterlı olur bıde nasıl ızler dısında memnunmusun acı cektınmı bıde ya reım varsa gorebılırmıyım hem senıde gormus olurum bu fedakar kızı:) opuyorum canım ya gercekten cok ııyısın.

Canım benim :) Sana da yardımcı olabildiysem ne mutlu bana .Mutlu olmana çok seviniyorum birtanem .

Canım benim, hem de nasıl yardımcı oldun! Piyasada öyle fiyat farkları var ki, iyi pazarlık yapmak gerekiyor. Sayende ben de çok iyi yaptım. Bir de ameliyat için verdiğin olmazsa olmaz ilkesine uysaydım, benden iyisi yoktu. Akılsızlığıma yanıyorum. Hani derler ya, araba devrildikten sonra yol gösteren çok olur, diye; sen bana baştan yolu gösterdin ama kafa işte.

özel mesaj yazabilmek icin cok ugrastim 50 sinirina gelebilmek icin ama yetisemedim pes ettim mafoldumben
rosenoire bana da bilgi verebilirmisin almanyadan gelmeyi düsünüyorum kime gidebilirim nerede kalabilirim veya en az kac gün kalmam gerekiyor ve acaba nekadar tutar hic bir bilgim yok. burniumuda düsündügüm icin ayri ayri dr.olmasa daha iyi diye düsünüyorum ama tabiki sart deyildir.
simdiden cok cok ama cok tesekkür ederim opuyorumnanaktan

özel mesaj yazabilmek icin cok ugrastim 50 sinirina gelebilmek icin ama yetisemedim pes ettim mafoldumben
rosenoire bana da bilgi verebilirmisin almanyadan gelmeyi düsünüyorum kime gidebilirim nerede kalabilirim veya en az kac gün kalmam gerekiyor ve acaba nekadar tutar hic bir bilgim yok. burniumuda düsündügüm icin ayri ayri dr.olmasa daha iyi diye düsünüyorum ama tabiki sart deyildir.
simdiden cok cok ama cok tesekkür ederim opuyorumnanaktan
Canım merhaba ;)Ben ancak fiyat konusunda ve ameliyatla ilgili bilgi verebilirim.Bir de doktor konusunda yönlendirebilirim.Ama kalacağın yer ile ilgili hiçbir bilgim yok.Bunu sanırım doktorla görüşmen gerekecek.Ben sana yarın özelden de yazarım.Sende mesaj sayını biraz arttır ki bana yazabilesin:) Daha net olarak soracaklarını da sorarsın.Sevgilerimle...

Contractubex'i ovuyorlar canim.
pahali ama ise yariyorsa dene derim?
bi de doktorun iz icin krem kullan dedi mi?
eger demediyse kendi kendine geciyor olabilir

Contractubex'i ovuyorlar canim.
pahali ama ise yariyorsa dene derim?
bi de doktorun iz icin krem kullan dedi mi?
eger demediyse kendi kendine geciyor olabilir
Evet, doktor bi krem verdi. Ben iz kalmasın diye daha etkili bi şey istedim. Contratubex'i aldım. 4. haftadan sonra kullanmamı söyledi doktor. İlgin için çok teşekkür ederim.

...dr. un yakininda belki anlasmali otel vardir diye düsünmüstümfisfisfis[/QUOTE]

Canım, benim olduğum doktorun konforlu bir misafirhanesi var. Dışarıdan gelen hastaları hava alanında karşılıyorlar. Üstelik bunlar ücrete tabi değil. Ama önceden konuşman gerekiyor. Doktorun ismini özelden verdiğimi hatırlıyorum. Google'dan ara bak. Melek gibi adam, kanatları yok sadece. Eğer düşünüyorsan hiç çekinme ara.

resıgned cok tesekkur sabırla okadar seyı nasıl yazdın acayıp fedakarsın opuyorum senı canım evet goz kapagından vaz gectım kaşımı kaldırmam benım ıcın daha sağlıklı olacak cunku be benım ıcın yeterlı olur bıde nasıl ızler dısında memnunmusun acı cektınmı bıde ya reım varsa gorebılırmıyım hem senıde gormus olurum bu fedakar kızı:) opuyorum canım ya gercekten cok ııyısın.

Canım, benim göz kapağı abartmıyorum 15'er dk.dan yarım saat sürdü. Hiçbir şey hisstmedim. Sonrasında şişlik oldu ama acı olmadı. Gözlerim açıldı. Tatar bi görünümüm vardı o da gitti. Yaptırdığıma için de çok mutluyum. İyi ki yaptırmışım. Kaş altında 1 cmlik kesi izi var. O da her geçen gün biraz daha silikleşiyor. Kapatıcıyla çok rahat kamufle edilebilir. Resim olayına gelince; hayatta en nefret ettiğim şey resim çektirmek. Vesikalık dışında hiç resmim yoktur. Ailemle ya da arkadaşlarla resim çekilirken ben hemen ordan kaçarım. Fotofobim yüzünden okul idaresiyle de aram limonidir. Resim istiyorlar vermiyorum.
Böyle tuhaf bi şeyim işte. Sağlıcakla kal.

YA BANA DA YARDIM ET LÜTFEN))))ISTANBULDAYIM.GÖZ KAPAKLARIM SARKMAYA BAŞLADI VE DOLAYISI İLE ŞİŞ GÖRÜNÜYORLAR.VE BEN AYNAYA BİLE BAKMAK İSTEMİYORUM.(((GÖZ KALEMİMİ SÜRÜYORUM BİR BAKMIŞIM KALEMİN İZİ ÜST KAPAKTA))))BELKİ DE KAŞ KALDIRMAKLA DA ÇÖZÜLEBİLİR SORUNUM...BANA DR İSMİ VE FİYATI KONUSUNDA BİLGİLENDİRİRSEN ÇOK SEVİNİRİM,ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERa.s.

Merhaba rosenoir,ben sitede üye olarak yeniyim.daha önce defalarca misafir olarak birçok konudan yararlanmıştım.benim sorunum göz kapaklarımın artık iyice sarkmış olması,e yaşım artık 45..(((forumda resigned ile yazışmalarınızı okudum.ben de üye olup sorunumu dile getirdim.resigned sağolsun hemen cevap verdi ve seninle görüşmemi tavsiye etti.o kendi ameliyatını ve ücretini yazmış ama istanbulda olduğum için sana sormamın daha mantıklı olacağını yazmış.acaba ücreti,yeri,doktoru bildirmen mümkün olabilir mi?bir de lokal anestezi ile mi yaptırdın?eğer zahmet olmazsa bildirirsen çok sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.sevgiyle,sağlıkla güzel kal)))

Canım merhaba ;)Ben ancak fiyat konusunda ve ameliyatla ilgili bilgi verebilirim.Bir de doktor konusunda yönlendirebilirim.Ama kalacağın yer ile ilgili hiçbir bilgim yok.Bunu sanırım doktorla görüşmen gerekecek.Ben sana yarın özelden de yazarım.Sende mesaj sayını biraz arttır ki bana yazabilesin:) Daha net olarak soracaklarını da sorarsın.Sevgilerimle...

canim unuttun galiba, özel mesajini halen daha beklemekteyim senağlama
a.s.a.s.a.s.

yüz gerdirme hareketleri çalışsan faydası olmazmı, ben mesela iki parmağımı göz kapağımın üzerine koyuyorum, ikisinide altdına koyup iki yana çekiştiriyorum bi yandanda öne bakmaya çalışıyorum böylece kaslar çalışmış oluyo ve de sıklaşıyo, finli bi kadın göstermişti tv de yaşım otuz beş olmasına rağmen hala sıkı bi cildim var, zaten 1 ayda etkisini gösteriyor

Resigned merhaba ameliyatınla ilgili mesajlarını okudum ilgimi çekti acaba doktorun kimdi ve göz kapağı ameliyatı fiyatı hakkında bana bilgi verebilirmisin çok sevinirim şimdiden teşekkürler. Bu arada sizin ameliyat sonucunuz nasıl geçen zaman zarfında memnun kaldınız mı dikiş izleriniz geçtimi merak ediyorum. sağlıklı günler diliyorum.

Back
X