- 5 Aralık 2015
- 714
- 745
- 103
- Konu Sahibi Haydioradan
-
Ya ben internette oksuruge tereyag pekmez karisimi iyi geliyor diye okuyup yapyim o mu yapyi acabaAlerji olabilir .
Yedigi birsey de olabilir ,gözü mikrop kapmısta olabilir .Ya ben internette oksuruge tereyag pekmez karisimi iyi geliyor diye okuyup yapyim o mu yapyi acaba
Hemen yapayım iyi gelir belkiBende çay ile tampon iyi gelir diye duymuştum geçmiş olsun.
Inşallah iyi gelir yapacağım bakalımOy yavrum vucudu yrgun dusmustur hastalıga baglıdırcay gercekten ıyı gelıyr poset cay falansa drekt soguyunca o posetlerı koyabılırsınız bastrmadan
Çay sureyim diyordum pamukla ama..Tek goz kapagiysa enfeksiyon olma ihtimali yüksek. Oyle disardan bir sey surmeyin. Sadece buzu bir havluya sararak disardan kompres uygulayin. Ödemi azaltip enfeksiyonu geriletebilir bir ihtimal.
Oksuruge iyi gelir diye tereyağ pekmezi kaynatip bi iki tatlı kaşığı içirdim de ondan mi oldu acaba ya da işte neden oldu diye çok korktum ilk kez görüyorum kizimdaben küçüklükten bu yana her grip olduğumda kışın göz kapağımın biri hafifçe şişer,gözüme de vurur yani. çay kompres hafifletiyor. ağrı olmuyor ama sadece hafif şiş oluyor birisi. kızınız da küçükmüş ama ağrıdığını anlayabilir misiniz bilemedim, yine de en doğru bilgiyi doktor verir. geçmiş olsun. :)
Çay sureyim diyordum pamukla ama..
Sabah bi şey yoktu demin gördüm gözün başladığı yerin üst göz kapağında şişlik var biraz
Inşallah iyi gelir yapacağım bakalım
Pazar gününe denk gelmesi o kadar kötü oldu ki
Olmazsa acile gideceğim
Inşallah ya inşallah yokturOnemli bir sey degildir ama henüz cok küçük. Bu kadar kucuk insanlara kendimize yaptığımız seyleri pek uygulamasak daha iyi olur diye düşünüyorum.
Korkulacak bir sey yoktur ama merak etmeyin.
Oksuruge iyi gelir diye tereyağ pekmezi kaynatip bi iki tatlı kaşığı içirdim de ondan mi oldu acaba ya da işte neden oldu diye çok korktum ilk kez görüyorum kizimda
Benim kizim çok hastalanir ama hiç böyle olmamıştıKorkma ya ben kucukken her yıl bır kere saglam hastalanırdım gozlerımın ıkısıde balon gıbı sıserdı acılmadıgı olurdu bagısıklık dusunce sısmesı nrmal kucukken baasıma cok geldı annem cok cektı kahrımı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?