Çocuk Hastalıkları Göz kapağı şişligi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Haydioradan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2015
714
745
103
Herkese merhaba
2.5 yasindaki kizim bi kaç gündür hasta, soğuk algınlığı var
Zaten doğru düzgün uyuduğu yediği yok oksurukten sürekli istifra ediyor, az evvel de bi baktım sağ göz kapağında şişlik oluşmuş
Yarın hemen doktoruna götüreceğim ama fikri olan başına gelen var mı neden böyle oldu ki
Hangi birine uzulecegimi şaşırdım artık

8 yaşındayken bende de oldu. Doktor gazlı bez ve çay ile kompres yap demişti. Öyle yaptım, ertesi gün geçmişti. Ama aynı şey mi bilmiyorum. Benimki arpacık gibiydi üst kapak şişmişti. Geçmiş olsun.

Göz kapaklarından birisi şiştiyse sadece uykusuzluktan arpacık çıkarmış olabilir. Sadece tahmin tabii ki.

Oy yavrum vucudu yrgun dusmustur hastalıga baglıdır :( cay gercekten ıyı gelıyr poset cay falansa drekt soguyunca o posetlerı koyabılırsınız bastrmadan

Tek goz kapagiysa enfeksiyon olma ihtimali yüksek. Oyle disardan bir sey surmeyin. Sadece buzu bir havluya sararak disardan kompres uygulayin. Ödemi azaltip enfeksiyonu geriletebilir bir ihtimal.

Tek goz kapagiysa enfeksiyon olma ihtimali yüksek. Oyle disardan bir sey surmeyin. Sadece buzu bir havluya sararak disardan kompres uygulayin. Ödemi azaltip enfeksiyonu geriletebilir bir ihtimal.
Çay sureyim diyordum pamukla ama..
Sabah bi şey yoktu demin gördüm gözün başladığı yerin üst göz kapağında şişlik var biraz

ben küçüklükten bu yana her grip olduğumda kışın göz kapağımın biri hafifçe şişer,gözüme de vurur yani. çay kompres hafifletiyor. ağrı olmuyor ama sadece hafif şiş oluyor birisi. kızınız da küçükmüş ama ağrıdığını anlayabilir misiniz bilemedim, yine de en doğru bilgiyi doktor verir. geçmiş olsun. :)

ben küçüklükten bu yana her grip olduğumda kışın göz kapağımın biri hafifçe şişer,gözüme de vurur yani. çay kompres hafifletiyor. ağrı olmuyor ama sadece hafif şiş oluyor birisi. kızınız da küçükmüş ama ağrıdığını anlayabilir misiniz bilemedim, yine de en doğru bilgiyi doktor verir. geçmiş olsun. :)
Oksuruge iyi gelir diye tereyağ pekmezi kaynatip bi iki tatlı kaşığı içirdim de ondan mi oldu acaba ya da işte neden oldu diye çok korktum ilk kez görüyorum kizimda

Çay sureyim diyordum pamukla ama..
Sabah bi şey yoktu demin gördüm gözün başladığı yerin üst göz kapağında şişlik var biraz

Onemli bir sey degildir ama henüz cok küçük. Bu kadar kucuk insanlara kendimize yaptığımız seyleri pek uygulamasak daha iyi olur diye düşünüyorum.
Korkulacak bir sey yoktur ama merak etmeyin.

Inşallah iyi gelir yapacağım bakalım
Pazar gününe denk gelmesi o kadar kötü oldu ki
Olmazsa acile gideceğim

Korkma ya ben kucukken her yıl bır kere saglam hastalanırdım gozlerımın ıkısıde balon gıbı sıserdı acılmadıgı olurdu bagısıklık dusunce sısmesı nrmal kucukken baasıma cok geldı annem cok cektı kahrımı :)

Oksuruge iyi gelir diye tereyağ pekmezi kaynatip bi iki tatlı kaşığı içirdim de ondan mi oldu acaba ya da işte neden oldu diye çok korktum ilk kez görüyorum kizimda

Büyük ihtimalle korkacak bir şey yoktur. Endişelenmeyin lütfen.

Arpacık olsa zaten küçük bir rahatsızlık atlatır hemen. Enfeksiyon olsa damla ve kremlerle geçer. Alerji olsa yine uğraştırmadan geçer. Hiç endişelenmeyin.

Göze sıcak kompres önerecektim ama enfeksiyonsa eğer sıcak enfeksiyona iyi gelmiyor diye biliyorum. Doktora gidene kadar müdahale etmeseniz daha iyi.

Korkma ya ben kucukken her yıl bır kere saglam hastalanırdım gozlerımın ıkısıde balon gıbı sıserdı acılmadıgı olurdu bagısıklık dusunce sısmesı nrmal kucukken baasıma cok geldı annem cok cektı kahrımı :)
Benim kizim çok hastalanir ama hiç böyle olmamıştı
Insan annesini en iyi anne olunca anliyormus

Back
X