Karşılaşacağınız durum her ne olursa olsun dik durup gerekeni yapacaksanız işin peşini bırakmayın, kavga etmekten korkmayın. Kadın peşinde koşarken korkmayan kocayla kavga etmekten de korkulmaz.
Şayet kaldıramayacağınız bir şeyle karşılaştığınızda 3 gün kavga edip o kocayla aynı yastığa baş koyacaksanız unutun gitsin kendinize eziyet edersiniz.
Takip programını etik olarak doğru bulmuyorum bu arada, başka alternatifiniz yok mu?
İşte orasını düşünerek bulacaksınız ama önce karşılaşacağınız duruma göre ne yapacağınızdan emin olun ona göre harekete geçin ya da sineye çekinAlternatif olarak ne yapabilirim ki ?
Siz kadını buldunuzmu? eski sevgilidir büyük ihtimalle meraktan aramıştır görmeni istemediğinden silmeye çalışmış. takip uygulamasını yüklemeyin şimdilik farkederse hoş olmaz zaten takiptesiniz anlaşılan. İllaki varsa ortaya çıkar Bi şekilde
İyide belki milattan önce arattı o kadını tarih yazıyormu ki yanında ?
Birde eger takip vs vs bişey yapacaksanız karsınıza cıkacak herşeye hazırlıklı olup bosanmayıda göze almalısınız
Sizde o cesareti göremiyorum malesef
Arattigi kadın kimmis peki acaba bende merak ettim suanda inkar etmesi cok kötü e tabiki inkar edicek bosancak mısınız
Gecmisi sildi ise siz nasıl gördünüz peki gördünüz,daha sonra baktınız silinmisti oyle mi?Arattığı kadın aynı memleketten ama kim olduğunu bilmiyorum. Pek sağlam ayak gelmedi bana. Tanıdığı biride olsa şayet geçmişi silmesi beni çok düşündürüyor.
Gecmisi sildi ise siz nasıl gördünüz peki gördünüz,daha sonra baktınız silinmisti oyle mi?
İlk gördüm sonra biraz çaktırdım ona sinirlendi vs sonra gitmiş geçmişi silmiş
offff peki diyelim ki ihanet var bosancak mısın nefret ediyorum karaktersiz erkeklerden ya
Bizim buralarda öyle kolay boşanmak olmaz. Bunu ne şekilde ilerlettiğinden emin olsam iş çok daha ciddiye varırdı. İkinci evliliğim bu zaten lakin yaşımda geçti kaldıramam bunu artık ölüme kadar gider. Daha yeni ev aldık arsalarımızı sattık annemden kalan biraz yerimiz vardı..
Ben kurmaya çalışırken bazı şeyleri bir yandan böyle pürüzler olması canımı çok acıtıyor. Kaynanamda oğluna çok bağlı.. Kendinden fazla kimse sevilsin istemiyor. Çok uzun muhabbet anlatsam sabahlarız. Sürekli bana gelip eski gelinim şöyle uzundu şöyle gençti diyerek bana laflar falan sokuyor.
Ben kısa boyluyum ve biraz hayat beni yordu. Dolayısıyla kaynana da sürekli beni kıskandırma peşinde o yüzden kendi evimizi alıp rahat oluruz diye hesaplar yaparken olanlara bak. Evimizde kaynanamızın bu arada. Çok garip bir haldeyiz. Evin çoğu şeyini de dizdik..Of deliricem allah'ım sen yardım et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?