Haklısın,ilk evliliginde demekki cok fena seyler yasadin ki boşandın,sen bence toplum baskisindan çekiniyorsun,2.evliligin diye..
Kaynanan terbiyesiz
Daha önemlisi cahil,cahille aşık atılır mi? Cahil insanla uğraşmak cok zor. Herkesle ugrasirsin ama cahil adi üstünde.
Onun evinde oturmaniz dezavantaj olmus biraz
Anladigim kadariyla seninde paran var calisiyor musun?
Adamin da 2.evliligiymis
Orta yaşlardayız demissin
Simdi 2.bahar olmasi lazim bu evliligin,senelerdir aradiginiz mutlulugu huzuru yakalayip rahat rahat yaşayacağınız zamanlarda boyle seyler olmasi zoruna gidiyor anliyorum
Ama bir insanin mayasi bozuksa napcan
Valla cok zor durum
Cocugunda küçük galiba
Kaynanayi boşver sen..kac yasinda kadindir o kimbilir zirvaliyor. Sen esine bak.
Cok ayıp ediyor
Hani ne diye arattı ki.. sana bi aciklama yapmiyor mu
Küçük bir yerde yaşıyorum ve kadınlarımız malesef rahat durmuyor burada. Üst Düzey İstihbarat Servisi gibiler. O yüzden biraz toplum baskısı olabilir üstümde evet. Çalışmıyorum bu arada yıllar önce sekreterlik vs yapıyordum çokça kpss ye girdim vessaire.
Sonrasında bana göre katiplik sınavı vardı onlara da girdim ama olmayınca olmuyor malesef. Kapalıyım ve her yerde çalışırım diyemiyorum.
Herşeyden önce vicdanım var sorumluluklarım var. Okurken annemin sorumluluğu üstümdeydi. Şimdi de bana kalan tüm arsaları sattım onunla da ve yatırım yaptım. Bilemiyorum ya kafam çok karışık. Direk sinirleniyor eşim kavga da etmeyince ben yine geri çekiliyorum. İtiraf etsin söylesin istiyorum.
Ne diye arattığını anlamak için ters köşe yapmak için bu gibi şeylere başvurma ihtiyacı hissediyorum zaten.