• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz çevresindeki mimik kırışıklıkları

Xeniapooh

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
1.084
1.048
333
İstanbul
:ı göz altımda kırışıklık mı desem çizgi mi desem bilemiyorum onlardan var ve gerçekten çok itici duriyor. Aynanın karşısında tuhaf mimikler yaparken öğrendim

çok üzüldüm

normalde böyle duriyo (belki biraz daha sık)

3729d1341645079-goz_estetiginde_yeni_yontemler-g246z_esteti287ijpg

ama gülerken aynen böle duriyo (aynen değilde yan çizgileri en azından)

4fc4f017d6f493db611a27a9b5807a2b_1276555809.jpg

ne yapacam ben şimdi
yapabileceğim bişey var mı ? :/

bazı insanlarda gülerken göz çevresinde kırışıklıklar olur.. cilt yapısıyla alakalı olabilir dieye düşünüyorum.. sıkılaştırıcı kremler sürebilirsin.. evde doğal olarak yüz gerginleştirici karışımlar yapabilirsin.. düzelirmi bilemiyorum. ama denemekte fayda var..

bazı insanlarda gülerken göz çevresinde kırışıklıklar olur.. cilt yapısıyla alakalı olabilir dieye düşünüyorum.. sıkılaştırıcı kremler sürebilirsin.. evde doğal olarak yüz gerginleştirici karışımlar yapabilirsin.. düzelirmi bilemiyorum. ama denemekte fayda var..

Doğuştansa içim biraz daha rahat
Yaşımın ilerlemesiyle olan bişey değildir umarım :d
Cünkü daha 15 yasındayım :/

cildin kuru mu bilmiyorum ama sürekli nemli tutmak kırışıklıkları azaltıyor engelliyor.olmuş olana pek çare olmuyor o kremler ama ben her gün yüz yogası yapıyorum internette var videoları.güneş gözlüğünü de ihmal etme derim.bi de arganax kullanıyorum

cildin kuru mu bilmiyorum ama sürekli nemli tutmak kırışıklıkları azaltıyor engelliyor.olmuş olana pek çare olmuyor o kremler ama ben her gün yüz yogası yapıyorum internette var videoları.güneş gözlüğünü de ihmal etme derim.bi de arganax kullanıyorum

Cildim karma
Kremi ve yüz yogasını deniycem. Teşekkürler

Back
X