- 18 Şubat 2010
- 227
- 1
-
- Konu Sahibi Escircassian
göz altı morlukları ile göz altı damarlarının tedavisi aynı mı acaba ? yoksa ikisinin lazer tedavi şekilleri farklı mı ?
duygu sımdı nasıl oldu goz altların memnun kaldınmı bu yazımı okursan lutfen bana cevap at....
duygu sımdı nasıl oldu goz altların memnun kaldınmı bu yazımı okursan lutfen bana cevap at....
merhaba canım bende kasım aralık gibi yaptırmayı düşünüyorum bu nedenle de bekliyorum ...
canım ben memnunm sadece morluklar da vardı herkesin şikayet ettiği şekilde onlar kaldı ama damarlar yok ama herkeste aynı mı olur bilemem kimsenin üzülmesini istemem.. morluk oluyo onlar için kullanıyorum kapatıcı ama eskisi gibi kat kat değil. çok rahatsız edici bi durum bende çok düşünmüştüm yaptırmadan önce ama yaptırdım böyle işte ..
merhaba canım bende kasım aralık gibi yaptırmayı düşünüyorum bu nedenle de bekliyorum ...
sebo merhaba yaptırdın mı acaba cok merak edıorum senı bende yaptırmak ıstıorumda bana cevap atar mısın
yok be canım henüz degil çok yogundum bu aralar yaptıramadım ama yaptırıcam yani ....artık kapatıcılarla ugraşmak istemiyorum ...
yok be canım henüz degil çok yogundum bu aralar yaptıramadım ama yaptırıcam yani ....artık kapatıcılarla ugraşmak istemiyorum ...
sebo yaptırdın mı olumlu ya da olumsuzcevap at lutfen umarım hersey yolunda gıder yaptırmaya karar verırsen eger...
canım yaptırdığımda bilğilendiricem seni ...