Göz altındaki damarlara lazer tedavisi

arkadaşlar merhaba.. şimdi bu lazer ile ilgili bilgi vermek isterim.. bende burada yaptıran arkadaşımızın memnunşyetiyle aynı doktora gittim 2 hafta önce işlem gördüm.. biraz acıdı ve kızardı.. ama ben diğer arkadaşın sölediği gibi şişme yanma görmedim.. doktor önce buzla kompres yaptı acımasın diye,daha sonra damar olan bölgei lazerle yaktı.. 5 dk sürmedi diyebilirim.ilk gün bepanten merhem uyguladım ve asla makyaj yapmadım. en büyük hata makyaj yapmak olur onu sölemek isterim.. diğer gü kızarıklık geçti ve sadece ufak bi şişlik vardı ama öyle abartılacak gibi değil sadece lazer olan bölgede uykudan yeni uyanmış gibi ufak bi şişilik ve bu beni hiç rahatsız etmedi.. şuan 2 hafta oldu damarlar tam anlamıyla gitmedi çok hafif görünüyor.yarın tekrar gidicem yine yapılıcak.ama şunu belirmeliyim lütfen bu konu yanlış anlaşılmasın lazer morluklar için değildir damarlar içindir.. sorusu olan varsa cvplarım ..sevgiler

Tam olarak geçmedi tekrar gidicem dedin, peki tekrar para ödemen gerekiyormu ve kaç seans lazım tamamen geçmesi için. Birde fiyatı nedir ve kime yaptırdın cevaplarsan memnun olurum, geçmiş olsun.

Tam olarak geçmedi tekrar gidicem dedin, peki tekrar para ödemen gerekiyormu ve kaç seans lazım tamamen geçmesi için. Birde fiyatı nedir ve kime yaptırdın cevaplarsan memnun olurum, geçmiş olsun.

merhaba .. bugün tekrar gittim ve yeniden yapıldı.. şuan gayet iyi 1 saat süren bi kızarıklık oldu ve geçti.. bir defa para verdim 200 tl.. eğer yine rahatsız edici bişey olursa tekrar gel dedi ama gitmem sanırım tekrar.. emine özge ayabakan doktorun adı.. hastane ismi vermek yasak sanırım.. bi sorunuz olursa cvplarım ..

merhaba .. bugün tekrar gittim ve yeniden yapıldı.. şuan gayet iyi 1 saat süren bi kızarıklık oldu ve geçti.. bir defa para verdim 200 tl.. eğer yine rahatsız edici bişey olursa tekrar gel dedi ama gitmem sanırım tekrar.. emine özge ayabakan doktorun adı.. hastane ismi vermek yasak sanırım.. bi sorunuz olursa cvplarım ..

merhaba canım peki son durumun nasıl ...yani göz altın nasıl görünüyor herhangi bir sıkıntın var mı bende gidicem aynı hastaneye bu nedenle soruyorum ...

slm.. şuan ki durumum iyi çok hafif ödem yapmış gibi şişlik var ama hiç farkedilmiyor...damarlarım şuan için gözükmüyo.yanlız benim damarlarım çok kalındı ve gözümün iç oyuntusundan bitimine kadar göz altımı kaplıyordu.. tam ortadan sona doğru yaptı doktor.. oyuntu olan kısma girmedi.. orası çok hassas çok şişer dedi.morluklarla ilgili bi durumunuz varsa onlara bi yararı yok.. dediğim gibi damar görüntüsü kayboldu şuan.doktor olmaz dedi ama 2 hafta sonra bakıcam tekrar damarlar belirginleşicekmi..

canım benim sıkıntımda damarlarla ilgili benimde aynı şekilde belli oluyor sanırım bende yaptırıcam belli olmaması için sürekli kapatıcı kullanıyorum yaptırdıktan sonra kullanmicam inş ...

sebo merhaba canım.. umarım sendede işe yarar.. ya inan kullanmadığım marka kapatıcı kalmadı ama o damar görüntüsünü kapatamıyor hiçbiri morlukları kapatıyr sadece..ama yaptırmadan önce 1 ay kadar bekle,ben gözlemlerimi yazıcam emin ol.. çünkü geri gelirse boşuna olmuş olucak yaptıklarım yada farklı bişey çıkarsa diye benden haber bekle derim..

sebo merhaba canım.. umarım sendede işe yarar.. ya inan kullanmadığım marka kapatıcı kalmadı ama o damar görüntüsünü kapatamıyor hiçbiri morlukları kapatıyr sadece..ama yaptırmadan önce 1 ay kadar bekle,ben gözlemlerimi yazıcam emin ol.. çünkü geri gelirse boşuna olmuş olucak yaptıklarım yada farklı bişey çıkarsa diye benden haber bekle derim..

tamam canım senden haber bekliyorum ...

canım yani ne desem bilmiyrm .. yapılan yerde incecik bi damar görüntüsü var şuan .. işin kötü tarafı o damarın göz oyuntusu tarafnda sanki kan ölmüş gibi kopkoyu bi görüntü oluştu..hanii damar inceldi ya kalın olan yerde kopkoyu bi görüntü oluştu..masaj yapıyrm sürekli dağılsın diye ama memnuniyetsizim yanii..kapatıcı olmadan asla düzgün durmuyor...bilemiyrm yaptırmasamda olurmuş yani

canım yani ne desem bilmiyrm .. yapılan yerde incecik bi damar görüntüsü var şuan .. işin kötü tarafı o damarın göz oyuntusu tarafnda sanki kan ölmüş gibi kopkoyu bi görüntü oluştu..hanii damar inceldi ya kalın olan yerde kopkoyu bi görüntü oluştu..masaj yapıyrm sürekli dağılsın diye ama memnuniyetsizim yanii..kapatıcı olmadan asla düzgün durmuyor...bilemiyrm yaptırmasamda olurmuş yani

peki tekrar doktora göründün mü yani o işlemi yapan doktora en azından neden o şekilde oldugunu sorarsın, belkide aynı işlemin bir defa daha yapılması gerekir .

acaba bu işin başka bir tedavi yöntemi daha yokmudur yani lazer haricinde ... göz altı derisini kalınlaştırıcı kremler veyahut damar daraltıcı krem ...

o iç bölgelere bişey yapamayız hassas dedi zaten daha neden gidiyim ki.. 2 defa gittim zaten yeter bence.. bu lazer damarı inceltiyo heralde deriyi kalınlaştirmıyor.. daha önce bu sitedeilk yorumları yapan bi arkadaş vardı onun durumu nasıl acaba ?

o iç bölgelere bişey yapamayız hassas dedi zaten daha neden gidiyim ki.. 2 defa gittim zaten yeter bence.. bu lazer damarı inceltiyo heralde deriyi kalınlaştirmıyor.. daha önce bu sitedeilk yorumları yapan bi arkadaş vardı onun durumu nasıl acaba ?

bende cuma günü çapaya gidicem doktora bir sorayım başka tedavi yöntemi varmı ...

X