- Konu Sahibi Escircassian
ben de göz çevren için gideceğim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam olarak geçmedi tekrar gidicem dedin, peki tekrar para ödemen gerekiyormu ve kaç seans lazım tamamen geçmesi için. Birde fiyatı nedir ve kime yaptırdın cevaplarsan memnun olurum, geçmiş olsun.
merhaba .. bugün tekrar gittim ve yeniden yapıldı.. şuan gayet iyi 1 saat süren bi kızarıklık oldu ve geçti.. bir defa para verdim 200 tl.. eğer yine rahatsız edici bişey olursa tekrar gel dedi ama gitmem sanırım tekrar.. emine özge ayabakan doktorun adı.. hastane ismi vermek yasak sanırım.. bi sorunuz olursa cvplarım ..
sebo merhaba canım.. umarım sendede işe yarar.. ya inan kullanmadığım marka kapatıcı kalmadı ama o damar görüntüsünü kapatamıyor hiçbiri morlukları kapatıyr sadece..ama yaptırmadan önce 1 ay kadar bekle,ben gözlemlerimi yazıcam emin ol.. çünkü geri gelirse boşuna olmuş olucak yaptıklarım yada farklı bişey çıkarsa diye benden haber bekle derim..
canım yani ne desem bilmiyrm .. yapılan yerde incecik bi damar görüntüsü var şuan .. işin kötü tarafı o damarın göz oyuntusu tarafnda sanki kan ölmüş gibi kopkoyu bi görüntü oluştu..hanii damar inceldi ya kalın olan yerde kopkoyu bi görüntü oluştu..masaj yapıyrm sürekli dağılsın diye ama memnuniyetsizim yanii..kapatıcı olmadan asla düzgün durmuyor...bilemiyrm yaptırmasamda olurmuş yani
o iç bölgelere bişey yapamayız hassas dedi zaten daha neden gidiyim ki.. 2 defa gittim zaten yeter bence.. bu lazer damarı inceltiyo heralde deriyi kalınlaştirmıyor.. daha önce bu sitedeilk yorumları yapan bi arkadaş vardı onun durumu nasıl acaba ?
canım sen çapaya gidicem demiştin doktora danıştın mı?