Göz altındaki damarlara lazer tedavisi

Tamam yazarım aynı sorunu yaşayanları iyi anlıyorum bide benim damarlarım çok belirgindi aynaya baktıkça niye daha önce gitmemişim doktora diyorum..cuma günü gidicem kontrole yine yazarım..

canım bende de aynı problem var ama kılcal damar normal damardan daha ince oluyor senin ki nasıl bilemiyorum ama benim göz altlarımda bildiğin damarlar belli oluyor acaba aynı şeyden mi ? bahsediyoruz ...yıllardır bende senin gibi kapatıcı kullanıyorum ve yoruldum artık birde pütür pütür duruyor sürekli tedavi yöntemlerini araştırıyordum bende...canım bizi konuyla ilgili bilgilendirirsen sevinirim.

gecmıs olsun umarım daha ıyı ve kalıcı olur. Benımde goz altlarımda morluklar var.bende yıllardır kapatıcı kullanıyorum.. Hatta ''kapatıcım olmadan aslaa'' sloganım var Kullanmazsam mosmor ceset gıbı gorunuyorum..acaba morluklarada care varmıdır? Bı bılgısı olan varmı?

Benim gözlerimin altında ikisinde de bildiğimiz mavi yeşil gibi renkte olan damarlar vardı canım lazer tedavisi uygulandı şuan gayet memnunun 1 seansta hepsi gitti bugün kontrole gittim gayet güzel dedi doktor 1 ay sonra tekrar gidicem ama gerek kalmıycak sanırım uygulamaya. anlıyorum seni çok sinir bozucu bi durum inş en iyi çözümle damarlarından kurtulursun..

teşekkür ederimm.. aynı slogan bende de vardı markete bile kapatıcı sürmeden gitmiyodum:)morluklar için bişey diyemiycem doktorla görüş bnce. geçmiş olsun..

teşekkür ederimm.. Aynı slogan bende de vardı markete bile kapatıcı sürmeden gitmiyodum:)morluklar için bişey diyemiycem doktorla görüş bnce. Geçmiş olsun..

yanı suan ıcın kapatıcılara devamm..
Buarada paylasmak ıstıyorum.. Ben maxfactor kapatıcılarını kullanıyodum ama m.a.c ı kesfettım kapatıcıları mukemmel...
belkı ben gec farkedenlerdenımdır ama bılgınız olsun kızlarr..bence deneyın..

çok sevindim duygu.sıra ben de:)iznimi ayarlayıp gidicem en kısa zamanda,darısı başıma.umarım kurtulurum ben de senin gibi.

Bende bıraz arastırdım morluklarada lazer tedavısı varmıs.. Acıkcası cok sevındım. Kalıcı tedavı seklı sadece lazer tedavısıymıs...

duygucum aslında resim ekleyebilirsen çok güzel olur...önceki ve sonraki halin olarak ...

bende düşündüm bunu ama lazer yaptırmadan önce kapatıcısız resmim yok malesef :)evdeyken bile az da olsa makyaj yapıyodum çok rahatsız ediyordu çünkü beni üzgünüm cnm

Gemiş olsun cnm.. Benim morluktan çok göz kapağımın üzerinde ödem var ve göz kenarlarında ve kapaklarda hafif koyulaşma hiç hoşlanmıyorum onlardan .. eskisi gibi gergin parlak göz çevresine ahip olmak istiyorum kremlerin hepsi boş geliyor bu tedavi bnm için de uygun mudur ki..

Teşekkür ederim..ben doktora gittiğimde sadece bir çaresi var mı diye konuşmaya gitmiştim göz olduğu için korkuyodum ama öyle bi tehlike olsa ben göze almam diyince yaptırdım.bence bi dermatolağa gidip görüş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…