Göz altındaki damarlara lazer tedavisi

duygucum son durumun nasıl canım ...

Canım sen nerede yaptırdın peki, bana ankarada önerebilceğin bi yer var mı birde yaptırdıktan sonra kızarıklık oluştu mu göz çevreside ki cildinde ne gibi değişiklikler gördün ?

Canım sen nerede yaptırdın peki, bana ankarada önerebilceğin bi yer var mı birde yaptırdıktan sonra kızarıklık oluştu mu göz çevreside ki cildinde ne gibi değişiklikler gördün ?

ben istanbulda yaptırdım cnm ankarayı hiç bilmiyorum..yaptırdıktan sonra 3 gün falan hafif kızarıklık ve şişlikler vardı..o bir hafta içinde tamamen gitmişti damarlar ama şuan çok ince bi şekilde yine belli oluyo.doktor geniş olduğunu söylemişti ama 1 atış daha yapabiliriz demişti 15 gün sonra kontrole gidicem o zman yne yazarım..

cnm bende yorumn uzerıne aynı doktora gıttım ama benım goz altımda yanıklar oldu şuan cok kotu durumdaym umarım bıan once duzelır..

cnm bende yorumn uzerıne aynı doktora gıttım ama benım goz altımda yanıklar oldu şuan cok kotu durumdaym umarım bıan once duzelır..

geçmiş olsun umarım düzelir, bizi de haberdar ederseniz seviniriz bu göz altı morlukları ve damarları konusunda şikayetçi pek çok kişi gibi ben de takip ediyorum burayı. Ama şimdi yaz geliyor ve lazer tedavisinden sonra güneş görmek iyi değil diye biliyorum ben de hem araştırıp para biriktirmek için hem de yaz geçsin diye eylülden sonra düşünüyorum bişeyler yaptırmayı

canım senin adına gerçekten çok üzüldüm umarım düzelir iyi olursun.Bende yanıklar falan oluşmadı yıllardır çok fazla rahatsız olduğum için yaptırdım sonuç iyi olunca da paylaşmak istedim aynı sorunu yaşayanlarla.. cildin çok hassas galiba doktorla görüştün mü cnm ne dedi ? ama umarım en kısa zamanda iyi olursun üzüldüm gerçekten paylaşmasaydım keşke

canım çok sevindim senin adına darısı benimde başıma inş....sanırım bu işlemi kışın yaptırmak en mantıklısı olsa gerek .

Öyle galiba ben mart sonunda yaptırmıştım ama paylaştığım için pişman oldum benim yorumum üzerine aynı doktora giden arkadaşa çok üzüldüm inş düzelir..

Öyle galiba ben mart sonunda yaptırmıştım ama paylaştığım için pişman oldum benim yorumum üzerine aynı doktora giden arkadaşa çok üzüldüm inş düzelir..

duygucum tam anlamıyla sonuç aldın mı ?peki... sanırım 2. uygulamayı yaptırmıştın .

Ben de aynı dertten muzdaribim işin garibi aradığım özel hastaneler beni nereye yönlendireceklerini bilmiyorlar.. Arkadaşlar ağlıcam artık morluk ve damar var kapatıcı olmadan çıkamıyorum dışarıya

Acaba lazer gerçekten işe yarıyor mu arkadaş yandı demiş tırstım bu lazeri sadece özel hastaneler mi yapıyor? Daha 23 yaşındayım ama şu dertten kendimi 40 yaşında hissediyorum

geçmiş olsun canım gözün aydın kurtulmuşsun morluklardanmaşallah maşallah günlük hayatımı etkilemedi demişsin canım ama etkilemiş bence bak ne güsel makyajsız çıkmışsın parasıda çok uygunmuş bende yaptırsam diyorum kapatıcı sürmekten kırıştı göz altlarım dışarı makyajsız çıkamıyorum uzaylı gibi kaçıyorum insanlardan göz altı morluklarım yüzünden herkes soruyo çok utanıyorum rahatsız oluyrum darısı ben ve benim gibi göz altı morlukları yüzünden zorluk yaşayanların başına....

duygucum tam anlamıyla sonuç aldın mı ?peki... sanırım 2. uygulamayı yaptırmıştın .

damarlar konusunda evet eskiye göre çok çok iyi durumda mavi mavi belli oluyodular artık onlar yok..ama artık tavsiyede bulunmuyorum doktorla görüşüp karar verilmesi lazım ..

çok sağol teşekkür ederim..zor bi durum yaşadığım için biliyorum ama ben morluk için değil mavi mavi belli olan damarlar için gittim . yaptırmayı düşünüyosan da yazın yaptırma bence doktorla görüş öyle karar ver derim:) sağlıklı günler..

duygucum senin adına çok sevindim darısı başıma diyorum artık...göz altıma kapatıcı kullanmak istemiyorum ve tabi yaz sonu bende yaptırmayı düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…