- 18 Şubat 2010
- 227
- 1
-
- Konu Sahibi Escircassian
Teşekkür ederim..ben doktora gittiğimde sadece bir çaresi var mı diye konuşmaya gitmiştim göz olduğu için korkuyodum ama öyle bi tehlike olsa ben göze almam diyince yaptırdım.bence bi dermatolağa gidip görüş..
Teşekkür ederim..ben doktora gittiğimde sadece bir çaresi var mı diye konuşmaya gitmiştim göz olduğu için korkuyodum ama öyle bi tehlike olsa ben göze almam diyince yaptırdım.bence bi dermatolağa gidip görüş..
duygucum son durumun nasıl canım ...
Canım sen nerede yaptırdın peki, bana ankarada önerebilceğin bi yer var mı birde yaptırdıktan sonra kızarıklık oluştu mu göz çevreside ki cildinde ne gibi değişiklikler gördün ?
teşekkür ederim..avrupa şafak hastanesi uzm. dr emine özge ayabakan adı. bende bi tanıdığımız aracılığıyla gittim bugün ikinci gün göz makyajı yapma 2 hafta dedi bugün makyajsız çıktım dışarı ve çok mutluyum:) şişlikler de indi bu arada günlük hayatımı etkilemedi.
cnm bende yorumn uzerıne aynı doktora gıttım ama benım goz altımda yanıklar oldu şuan cok kotu durumdaym umarım bıan once duzelır..
geçmiş olsun gerçekten yaa nerede yaptırmıştınız siz? temkinli olalım bilelim de
ben iyiyim..ilk günler kırmızılıklar oldu tabi ama geçti damarlar da gitti ama artık tavsiyede bulunmaya korkuyorum karar verirseniz bile önce doktorla görüşüp konuşmak lazım ..duygucum peki sende durumlar nasıl ...
Öyle galiba ben mart sonunda yaptırmıştım ama paylaştığım için pişman oldum benim yorumum üzerine aynı doktora giden arkadaşa çok üzüldüm inş düzelir..
teşekkür ederim..avrupa şafak hastanesi uzm. dr emine özge ayabakan adı. bende bi tanıdığımız aracılığıyla gittim bugün ikinci gün göz makyajı yapma 2 hafta dedi bugün makyajsız çıktım dışarı ve çok mutluyum:) şişlikler de indi bu arada günlük hayatımı etkilemedi.
duygucum tam anlamıyla sonuç aldın mı ?peki... sanırım 2. uygulamayı yaptırmıştın .
geçmiş olsun canım gözün aydın kurtulmuşsun morluklardanmaşallah maşallah günlük hayatımı etkilemedi demişsin canım ama etkilemiş bence bak ne güsel makyajsız çıkmışsın parasıda çok uygunmuş bende yaptırsam diyorum kapatıcı sürmekten kırıştı göz altlarım dışarı makyajsız çıkamıyorum uzaylı gibi kaçıyorum insanlardan göz altı morluklarım yüzünden herkes soruyo çok utanıyorum rahatsız oluyrum darısı ben ve benim gibi göz altı morlukları yüzünden zorluk yaşayanların başına....