Göz altındaki damarlara lazer tedavisi

arkadaslar yokmu baska lazer yaptıran lutfen yardım edın goz altı damarlarım cok ortada hayata kustum erkek arkadasımdan ayrıldım hortlak gıbıyım makyajsız lutfen bırı bısey yazsın

duygu sımdı nasıl oldu goz altların memnun kaldınmı bu yazımı okursan lutfen bana cevap at....

canım ben memnunm sadece morluklar da vardı herkesin şikayet ettiği şekilde onlar kaldı ama damarlar yok ama herkeste aynı mı olur bilemem kimsenin üzülmesini istemem.. morluk oluyo onlar için kullanıyorum kapatıcı ama eskisi gibi kat kat değil. çok rahatsız edici bi durum bende çok düşünmüştüm yaptırmadan önce ama yaptırdım böyle işte ..

canım ben memnunm sadece morluklar da vardı herkesin şikayet ettiği şekilde onlar kaldı ama damarlar yok ama herkeste aynı mı olur bilemem kimsenin üzülmesini istemem.. morluk oluyo onlar için kullanıyorum kapatıcı ama eskisi gibi kat kat değil. çok rahatsız edici bi durum bende çok düşünmüştüm yaptırmadan önce ama yaptırdım böyle işte ..

CANIM COK saol cevap attığın ıcın bendede mor damarlar cok belırgın cukurlukta var bırde... en ıyısı gidip gorunmek sanırım. damarlar gıtsın o bıle bana yeter. kotu durumdayım yanııı...

sebo merhaba yaptırdın mı acaba cok merak edıorum senı bende yaptırmak ıstıorumda bana cevap atar mısın

yok be canım henüz degil çok yogundum bu aralar yaptıramadım ama yaptırıcam yani ....artık kapatıcılarla ugraşmak istemiyorum ...

yok be canım henüz degil çok yogundum bu aralar yaptıramadım ama yaptırıcam yani ....artık kapatıcılarla ugraşmak istemiyorum ...

yaptırınca benı untmazsın dımı senın cevabını beklıcem lutfen bıze de yaz bende yaptırmak ıstıyorum cıkıs kapısı arıyorum gercekten cok saol... ozelden mesaj atamıorum kımseye 100 mesajım dolmadığı ıcın

sebo yaptırdın mı olumlu ya da olumsuzcevap at lutfen umarım hersey yolunda gıder yaptırmaya karar verırsen eger...

benim de göz altında ve burun kemiği üstünde kalın damarlarda morluk oluşuyor...
tek seanste geçmesi müthiş bir durum...

X