Pudra, Fondöten, Kapatıcılar goz alti kapaticisi

Benimde bizamanlar kapaticim vardi cok güzel Nivea Q2 Hem kirisiklari gidermeye yardimci oluyor hemde gözaltaki morluklari gideriyor.Ama artik bu ürünü bulamiyorum.Malesef:KK43:Bilen varsa yardimci olabilirmi?

bende maybelline kullanıyorum çok memnunum

product58300621xz5.jpg

cevahirde watson dan aldım 26 ytl idi Maxfactor 'ün Mastertouch under eye concealer kullanıorum memnunum doğal duruyo bundan önce maybeline wonderfinish kullanmıştım ama maxfaktörü alırken bana maybeline den aldığım ürünün göz altı değil normal kapatıcı olduğunu sölediler ve göz altında yağ bezesi yapar dediler yani kızlar normal kapatıcıları göz altımızda kullanmamalıymışız yağ bezesi yaparmış aklınızda bulunsun mutlaka göz altınızda göz altı kapatıcısı kullanın kaydirigubbakcemile5

kızlar benim cildim yağlı gözaltlarımdada ufak yağ bezeleri var ama aynı zamanda göz altı morluklarındanda şikayetçiyimdelikafadulden bu arada 20 yaşındayım bana yaşıma ve cildime uygun bir gözaltı kapatıcısı ve ayrıca fondoten önerebilirmisiniz acaba?sositososito

kızlar benim cildim yağlı gözaltlarımdada ufak yağ bezeleri var ama aynı zamanda göz altı morluklarındanda şikayetçiyimdelikafadulden bu arada 20 yaşındayım bana yaşıma ve cildime uygun bir gözaltı kapatıcısı ve ayrıca fondoten önerebilirmisiniz acaba?sositososito

ya canım aynı sorun bende de vaar bende 20 yaşındayım morluklar gitmiyo ama kapatmak için maxfaktör mastertouch kullan yağlı değil ve yağ bezeleri oluşumunu engellio süperrr:teytey::içelim:

kızllaarrr ben de 20 yasındayım ve göz altlarım morr sizdenım yani naniknanik önerdığiniz ürüne bakcam. ama benım meark ettıgım bısey var...bu kozmetık ürünler zamanla özellikle göz cevresınde kırısıklık yapıuyormus dogru mudur .ben korkuyorum öyle bıseyden sahhsenn CADIARZU

ya bunun kesin çözümü yokmu doğal olarak yani

göz altı morluğu için bi çözüm yok ama azalmasını sağlayabilirsiniz bi arkadaşım (aktarda çalışıo ) bana hemoroid kremi ile yani basur kremi ile yosun yağının ii geldiğini söledi ama ben şahsen yosun yağını 1 aydır kullanıorum bi işe yaramadı ama hemoroid kremini göz altına sürmeye cesaret edemedim çünkü makat bölgesi rengi açıcı olarak kullanılan bişiyi gözümde denemeye korktummirmirmirmirbelki ii geliodur ama ben deneyemedim göz altı kapatıcılar çözüm olarak kullanılıo bende yıllardır kullanıorum mecburiyetten göz altı morluğu için bi çok şey denedim anca azaldı kaybolmuo yapısında var fisfisfisfisfisfis

ok bebişim seni mi kırcam en kısa denerim inş. sengözlerimebaksanab saolasınn...

ay canım inşallah ii sonuç alırsın ben memnunum die tavsiye ettim umarım sende güzel bir göz çevresi elde edersin yaşasın dayanışma:enbuyukkk:kaydirigubbakcemile5 öpüyroum seni Şeniz

Son düzenleme:
X