Pudra, Fondöten, Kapatıcılar goz alti kapaticisi

sevdayildizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2008
144
0
39
benim goumun alti mor acaba hangi goz alti paticisni kulaniyorsunuz ben yurt disindayim ve loreal okudum sitede acaba tam adini yazabilimisiniz sagolun teskkurler yada ne kulanabilirim

Merhaba :)

Bende aynı problemi yaşıordum konuyla ilgilide bir sürü araştırma yaptım.Hatta yurt dışınada çıkabildiğimden international bir araştırma yapabildim.Elizabeth Arden nin kinden çok memnunum .. Chanel in tedavi edici özelliği olan bilyeli morluk gideri ürürnü kullandımm bayada bi para verdim ama memnun kalmadım.

İyi şanslar:)

Nivea perfect coveri hasbelkader aldım ama oyle memnun kaldımki herkese onerdim.Cevremdeki pek cok kisi aldı ve şimdi cok memnunlar kesınlikle oneririm.
feab1d7d01005c5cbad5071dfb4c3658.jpg

bende deborahın su bazlı göz altı kapatıcısını kullanıyorum çok memnunum

estee lauder-double wear concealer kullanıyorum,çok memnunum. ama bitince lancasterınkini almayı düşünüyorum. :lepi:

nur cnm nasıl uyguluyorsun sen i.d ninkini. bende de everyday mineralsın concealer ı var da, toz olunca zor geldi biraz. mirmirmirmir

bir fırcam var canım i.d nın degil ama plastık gibi onunla cok az miktar uygulamam yetiyor. beyaza caolıo rengi yanlız sürünce tenim gibi oluo. benimkide toz ama rahat kullanıorm.

i. d nin de concealer fırcası vardı ama onunla rahat kullanamıorm. kus tüyü plastik gibi bu cok rahat herseyi sürebiliorm.bide cildim yaglı far kullanamıorum ama bu oldukca hos pastel dogal duruo.

bide sally hansenin varmıs fiyatı uygun ve bakım yapan ayrıca yeni merak ediyorm kullanan varmı

selam kızlar ben max factor kullanıyoum ama fiyatı pahalı geliyor.26 ytl falan.max factor kalitesinde fakat fiyetı biraz daha uygun bir likit concealer tavsiye edebilirmisiniz.ön sayfadaki arkadaş nivea yı önermiş.ona da bir bakmayı düşünüyorum.fiyatını bilen varmı acaba?

estee lauder-double wear concealer kullanıyorum,çok memnunum. ama bitince lancasterınkini almayı düşünüyorum. :lepi:

evet kendi mesajımı kınıyorum :roflol: lancaster ı almak için gittim, tekrar denedim ve hiç beğenmedim. ykmdeki ışıklar mı yanılttı beni nolduysa çok güzel gelmişti. ama bir tarafa lancaster bir tarafa estee sürdürünce tartışmasız estee çok daha güzel. ayrıca shiseido da denedim, estee ondan da güzel oldu bana. esteemden çok çok memnunum yani :lepi:

DİOR anticern perfecteur 800 no kullanıyorum çokta memnunumyerimseniben
aynı zamanda Lancome effacernes 01 var bunuda seviyorum hangisi dersen Dior:lepi:

lancasterdan ben de hiç memnun kalmadım. pudrası da aynı şekilde kötüydü zaten.. maske gibi yapıyodu suratı. id yi de merak ediyorum.
ama şu an öylesine arkadaşımdan bakıp kendi göz altıma sürdüğüm ve çok menun kaldığım göz altı kapatıcısını kullanıyorum flormar'ın. hiç beklemediğim kadar iyi çıktı, mesela lancaster göz altlarımı resmen kurutmuştu sürdükten sonra yer yer kuru kuru bir görünüm vermişti göz altlarıma:S ama flormarda hiç öyle birşey olmadı. fiyatı da çok uygun. tavsye ederim yani.

selam kızlar ben max factor kullanıyoum ama fiyatı pahalı geliyor.26 ytl falan.max factor kalitesinde fakat fiyetı biraz daha uygun bir likit concealer tavsiye edebilirmisiniz.ön sayfadaki arkadaş nivea yı önermiş.ona da bir bakmayı düşünüyorum.fiyatını bilen varmı acaba?

ben onerdim cok memnunum ama oda aynı civarda zatn..dun 23 ytlye aldım.

X