Leslie Sansone var. Evde yürütüyor insanları. Onun videolarına bakabilirsin.Hayırlı sabahlar ....:)bugün erken kalktım daha doğrusu kızım 6 da uyandı ilk onun karnı doydu tabiki:) ben ilk olarak ılık suyumu içtim bir saat sonra haslanmis yumurtami domates salatalık peynirimi yedim.... bide dün sabah 75 tim bu sabah 74,900 olduğumu görünce o 100 gram bile mutlu etti beni:)))) dün akşam üzeri A101 den mest form çayı aldım dün gece içtim bugün icmeyecegim bide yarın icecegim.. her gün içmek bağırsakları tembellestiriyormus.. birazdan kızımı uyutup kendimce spor yapacağım:) eşimin işi sebebiyle bulunduğumuz yerde spor yapacak yürüyecek alan yok( neyse hele Bi evde yapmaya gayretli olayım da:))
Önerin için teşekkür ederim canım:)Leslie Sansone var. Evde yürütüyor insanları. Onun videolarına bakabilirsin.
Rica ederim umarım istediğiniz kiloya kavuşursunuz.Önerin için teşekkür ederim canım:)
İnşallahRica ederim umarım istediğiniz kiloya kavuşursunuz.
Herkese merhaba..... ben 23 yaşında, 158 boyunda, ve 75 kilo olan bir anneyim..(( on aylık bir kızım var... 2,5 yıllık evliyim. Evlendigimde 64 , hamile ksldigimda 77 , ve doğum yaptığımda 94 kiloydum. Çok kötü bir durum dimi ben daha 23 yaşındayım hamileyken tek fotoğraf cekilmedim kızım doğdu gene cekilmedim... aynalar a dahi bakamadım utandım kendimden... ama artık dur demenin zamanı geldi kızımın yaş gününde bol bol poz vermek istiyorum.. inşallah yani.. ve benim gibi düşünenlerin yanımda aynı yolda yürümenin istiyorum... Bismillah diyerek başlıyorum........
Doğru sağlıklı beslenmek önemli olan ama kendime zor engel oluyorum işte ...farkında olmadan yiyeceklerin içinde buluyorum kendimiCanımm daha genceciksin.Kendinle barışık ol ilk önce çünkü kafaya çok takarsan kilo veremezsin.Herşeyden önce sağlıklı beslenmeyi öğrenmelisin.Sağlıklı beslenince zaten fazlalıklar uçup gidicek emin ol :)
Canımm daha genceciksin.Kendinle barışık ol ilk önce çünkü kafaya çok takarsan kilo veremezsin.Herşeyden önce sağlıklı beslenmeyi öğrenmelisin.Sağlıklı beslenince zaten fazlalıklar uçup gidicek emin ol :)
evet şimdiden kendimi mutlu hissetmeye başladım yani bi başlangıç yapmam gerekti ve oldu:))Canımm hayırlı olsun çok güzel bir kararr Eminim ki azmedecek ve başaracaksın...Ve çok kendini çok mutlu hissedeceksin...Vazgeçmek yok devammm...
Takipteyim:)Benimde günlüğüme beklerim http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/5-10-kilo-vermeye-baslayalim.809649/
Bende abur cuburu seviyorum iki gündür hiç ağzıma degmediler inşallah bundan sonra onlarla karsilasmayacagim:)) bu arada Rabbim oğlunu kazadan beladan korusun kimseye evlat acısı ni tattirmasin...( amin)Buarada bende 3gundur abur cuburu sekeri cikardim hayatimdan .bu uc gun dayanirsan daha sonrasinda canin kesinlikle tatli cikolata cekmiyor.regl donemleri haric
Bende abur cuburu seviyorum iki gündür hiç ağzıma degmediler inşallah bundan sonra onlarla karsilasmayacagim:)) bu arada Rabbim oğlunu kazadan beladan korusun kimseye evlat acısı ni tattirmasin...( amin)