- 15 Şubat 2015
- 13.337
- 47.049
- 598
Kıızzz gülün diye şeettm anam avradım olsn bacımsın sen benim asdffarvat mıydı avratmı
Ahshsh bende iş yok yaa ruhum yaslanmis. Sende ortaligi karistiriyon cok fenasin var yavalla burdan bakınca cemil senmişsin gibi hahahahaha
hadi hadi benim üstüme atma şimdi, o sarhoş da sana noluyo jdhsjdjsAhshshahah biliyom bende ayak uydurdum ahshah
Ahshsh bende iş yok yaa ruhum yaslanmis. Sende ortaligi karistiriyon cok fenasin var ya
hadi hadi benim üstüme atma şimdi, o sarhoş da sana noluyo jdhsjdjs
Kim sarhoss agzına sürmem benhadi hadi benim üstüme atma şimdi, o sarhoş da sana noluyo jdhsjdjs
işte bir iki kişinin ağzına sürseydin bari hepsini sen içmemiş olurdunKim sarhoss agzına sürmem ben
Bidahakine öyle yapamişte bir iki kişinin ağzına sürseydin bari hepsini sen içmemiş olurdun
misafir olunca dokunamıyo musun böceğe, patlat gasteyi jdhsjshBöcek var suan cıvdıvıyovumm evde misafirim bide
Cok hızlıydı serefsz bulamıyorm insallah bi yerime girmez gece asdfffmisafir olunca dokunamıyo musun böceğe, patlat gasteyi jdhsjsh
Ne dedi kız bu gene buvivuvuhuBöcek var suan cıvdıvıyovumm evde misafirim bide
misafirliğe gittiği evde böcek varmış hayvanla yatak kavgası yapıyolarmış en son rus ruletine karar vermişlerNe dedi kız bu gene buvivuvuhu
ya git yat manyak skjshsjsgCok hızlıydı serefsz bulamıyorm insallah bi yerime girmez gece asdfff
misafir olunca dokunamıyo musun böceğe, patlat gasteyi jdhsjsh
misafir misafiri istemez, ev sahibi hiçbiriniEvin evcil hayvanıdır belki.
Teşekkürler nasılda güzel sehler söylednz hayvanı bıludsam koynumda yatrcam ayıp olmasın kmseyemisafir misafiri istemez, ev sahibi hiçbirini
hahahaha bence de öyle yap yoksa sabah hayvana mama hazırlanırken kendini kapının önüne koyulmuş bulabilirsinTeşekkürler nasılda güzel sehler söylednz hayvanı bıludsam koynumda yatrcam ayıp olmasın kmseye
napcam orda ya bu halimle 2,5 kilo vermişimBen yatıyım en son diyet topiğinde fink atıyodm hayden ucusun sizde
Pcos var bnde onu gördümde girdim bendenapcam orda ya bu halimle 2,5 kilo vermişim
bende de var, bence evren bizim evlenmemiz için elinden geleni yapıyoPcos var bnde onu gördümde girdim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?