- 5 Aralık 2013
- 3.356
- 9.197
- 358
Begenmiyosan baska sarhos bul kendine acces iç hemen gel ben yatcamdemet akalın gibi konuşuyo hoff
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Begenmiyosan baska sarhos bul kendine acces iç hemen gel ben yatcamdemet akalın gibi konuşuyo hoff
Erindir azcık idare et
vışş pandaya niyetlendi manyakErindir azcık idare et
vışş pandaya niyetlendi manyak
çoktan topuklaman lazımdıKorkmali miyim su an ajwusha
çoktan topuklaman lazımdı
Piyuu ben senin kıtmetini cok fena bilirdm bence .. o ex pohuna hasret kalsn seninAyni anda hem erim hem babaannem olmayi başardın tebrik ediyoeum ajshaha
anam bunun da gönlü varmış jdhsjshsUykum var kivrilip yatcam bi kenarda nolursa olsun, benu uyandirmasin da ahsga
BAsın mı agrıyo kısssUykum var kivrilip yatcam bi kenarda nolursa olsun, benu uyandirmasin da ahsga
Piyuu ben senin kıtmetini cok fena bilirdm bence .. o ex pohuna hasret kalsn senin
Korkma korkma heteroyum yani dgrusu bu mu erkeklerden hoslanıhomTövbeler olsun ahshaha kizlarrr yetisin qhshahahd
Sadece uyumak istiyodum ajshahanam bunun da gönlü varmış jdhsjshs
BAsın mı agrıyo kısss
ahahaha kendi kendini yalanladı ya panda kaç flxhsldjskhskshKorkma korkma heteroyum yani dgrusu bu mu erkeklerden hoslanıhom
Gefci onlardanda hoslanmıyom bu ara
Afet değilmiydi onun adı yaSadece uyumak istiyodum ajshah
Kendimi kafasi cemil tarafindan araba camına sıkıştırılmış iffet gibi hissediyorum su an aueuwha
ahahahahahaha valla doğru tespit, kaçmak için geç kaldınSadece uyumak istiyodum ajshah
Kendimi kafasi cemil tarafindan araba camına sıkıştırılmış iffet gibi hissediyorum su an aueuwha
ahahahahahaha valla doğru tespit, kaçmak için geç kaldın
Korkma korkma heteroyum yani dgrusu bu mu erkeklerden hoslanıhom
Gefci onlardanda hoslanmıyom bu ara
Kıızzz gülün diye şeettm anam avradım olsn bacımsın sen benim asdff arvat mıydı avratmıHepiniz çekirdekleri aldiniz kenardan izliyosnuz yaziklar olsun ahsha
Hepiniz çekirdekleri aldiniz kenardan izliyosnuz yaziklar olsun ahsha
valla burdan bakınca cemil senmişsin gibi hahahahahaAhshshah sabaha hersey düzelmiş olcak canim unutcaz bunlari