- 18 Aralık 2018
- 2.504
- 8.742
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boşandm ya la ben bidaa mı evleneym cıkss i beeyyleee coh hoşşbende de var, bence evren bizim evlenmemiz için elinden geleni yapıyo
Ooo bitti uyuycaz kiiiNe konuşuyorsunuz siz bakim
Böcüklemi uyuyonuzOoo bitti uyuycaz kiii
sence buna cevap verecek durumda gibi görünüyo muyuzNe konuşuyorsunuz siz bakim
kalbimi kırdın, pandaya gelince yağdır bana gelince cıksBoşandm ya la ben bidaa mı evleneym cıkss i beeyyleee coh hoşş
Kendisi kosarak uzaklastı sanırım erkektiBöcüklemi uyuyonuz
uyuyunca geri gelir, nuri alço olabilirKendisi kosarak uzaklastı sanırım erkekti
Asdfff sen evlisin bende baska erkekle evleneyim diye diyosn sandm kızzzkalbimi kırdın, pandaya gelince yağdır bana gelince cıks
Biri misafirliğe gitmiş böcek gelmiş odaya, ama böcek öyle sıradan bir böcek değilmiş evcilmis, ev sahibi ikisinide istemiyomus evde ama misafir böcekle sarılıp yatmaya karar vermiş doğru musence buna cevap verecek durumda gibi görünüyo muyuz
Yeminle rezil olmusumBiri misafirliğe gitmiş böcek gelmiş odaya, ama böcek öyle sıradan bir böcek değilmiş evcilmis, ev sahibi ikisinide istemiyomus evde ama misafir böcekle sarılıp yatmaya karar vermiş doğru mu
Tek sayfa okudumYeminle rezil olmusum
Biri misafirliğe gitmiş böcek gelmiş odaya, ama böcek öyle sıradan bir böcek değilmiş evcilmis, ev sahibi ikisinide istemiyomus evde ama misafir böcekle sarılıp yatmaya karar vermiş doğru mu
ahahahahahahahaYeminle rezil olmusum
yok biz evlenelim dedim, gerçi bugün accesse de evlenme teklifi ettim ama olsun bence iyi anlaşırsınızAsdfff sen evlisin bende baska erkekle evleneyim diye diyosn sandm kızzz
Yarın vşdeo atcam bştane hatrlat bunla ilgiliahahahahahahaha
yok biz evlenelim dedim, geeçi bugün accesse de evlenme teklifi ettim ama olsun bence iyi anlaşırsınız
tamam, yarın gelebilirsen hatırlatırım fjdhsjshsjYarın vşdeo atcam bştane hatrlat bunla ilgili
Kemal sunalın filmi vardı tokat şeysi o geldi aklımahava kapalı, canım sıkıldı o yüzden canlanın biraz jshsdjshs chemist0 özellikle sana yine gıcık olcam galiba djshfkdj
doğru bi sahne aklına gelmiş, tokatlıycam djshsjhsKemal sunalın filmi vardı tokat şeysi o geldi aklıma
Duygu geçiş hızın beni cok korkutuyodoğru bi sahne aklına gelmiş, tokatlıycam djshsjhs
hahahahaha korkma gel bakimDuygu geçiş hızın beni cok korkutuyo