yok yok gel sen biKıtlıyacak gbisin ama
Erkek çocuğun gelişini her türlü belli ediyoryok yok gel sen biöff noluyo bana çocuk testosteron mı basıyo nedir djshsjsh
ahahaha şimdiden ablalarına yükseliyo terbiyesizErkek çocuğun gelişini her türlü belli ediyor
Şmdi özgüvenli hatun cvbı yazıyorm hazır ol cok sasırcaksınahahaha şimdiden ablalarına yükseliyo terbiyesiz
ahahaha aferin kız işte sahalarda görmek istediğimiz hareketlerŞmdi özgüvenli hatun cvbı yazıyorm hazır ol cok sasırcaksın
Kime yükseleceğini biliyo akıllı cocuk
ahahaha aferin kız işte sahalarda görmek istediğimiz hareketler
ffestinalente dogadostupanda sizi de şöyle alalım
Çok havamdayım bugün hdjdjjj özledim kaliteli goygoyu. Varoşlarda kaldık bir dönem de neyseki kendi kendilerini imha ettilerahahaha aferin kız işte sahalarda görmek istediğimiz hareketler
ffestinalente dogadostupanda sizi de şöyle alalım
ahahaha banlanmadan goygoy yapıcaz rahat durÇok havamdayım bugün hdjdjjj özledim kaliteli goygoyu. Varoşlarda kaldık bir dönem de neyseki kendi kendilerini imha ettiler
Haydii napıyoruzz
Bebişim ben eğlendikten sonra sonu bana çıksa da önemi yok, önemli olan mutlu olmakahahaha banlanmadan goygoy yapıcaz rahat dur
yavrucum gece gel benim birini uyutmam lazım sjshjdhsBebişim ben eğlendikten sonra sonu bana çıksa da önemi yok, önemli olan mutlu olmak
Jdjdhjdyavrucum gece gel benim birini uyutmam lazım sjshjdhsaccessdenied Z zxshermine C Calcifer Led_BiR_Vele_DisTiri Katibin Ruhu sizleri de piste alalım, gece goygoy var banlanmacasına djshsjshs
Ban dedin ben kaçaryavrucum gece gel benim birini uyutmam lazım sjshjdhsaccessdenied Z zxshermine C Calcifer Led_BiR_Vele_DisTiri Katibin Ruhu sizleri de piste alalım, gece goygoy var banlanmacasına djshsjshs
ahahaha aman ya zevkli olmuyoBan dedin ben kaçar
Calci dur azıcık eğlencez şurda hdjs hep ciddili olmuyor hdjdBan dedin ben kaçar
Dım tısa dım tısss dönen disco topu eşliğinde kopuyoruzzÇok havamdayım bugün hdjdjjj özledim kaliteli goygoyu. Varoşlarda kaldık bir dönem de neyseki kendi kendilerini imha ettiler
Haydii napıyoruzz
O gün saglam kıyım yapılır alıntılarla gidersenherkes yemek yiyo, gece geliyolar gece de sen yoksun festi, gruptan goygoya devam mıona da konsantre olamıyorum tam gruba yazıcam bakıyorum konuya atlamışım bi gün şaşırsam yandım
ahahaha süresiz bannnnDım tısa dım tısss dönen disco topu eşliğinde kopuyoruzz
O gün saglam kıyım yapılır alıntılarla gidersen
Ayy üzülürümmahahaha süresiz bannnn
Bana bildirim gelmiyor ha burhan yeni gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?