Dexter
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
ahahaha ay deliricem accessdenied Depresif Penguen Z zxshermine dogadostupanda bunu burdan alın fldhsjhlfjsAhands konuyu buldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahahaha ay deliricem accessdenied Depresif Penguen Z zxshermine dogadostupanda bunu burdan alın fldhsjhlfjsAhands konuyu buldum
Burası goy goy olm biys beni heryerden cıkarmaya calısıuosnz kusecem haaaaahahaha ay deliricem accessdenied Depresif Penguen Z zxshermine dogadostupanda bunu burdan alın fldhsjhlfjs
Boy mu bxbxhxhxhxhSu çok güzeel geksenizeee
Boy verir ben zatem pek yüzeniyomBoy mu bxbxhxhxhxh
yiaa yerim, bize sövme de geyiğini yap hadi bekliyoruz bize geyik yapBurası goy goy olm biys beni heryerden cıkarmaya calısıuosnz kusecem haaaa
Hey üyelerrr uyuyonuz muuu
kız deme öyle gider birinin konusuna dalarUyumama ramak kaldi. Napiyon burda iceri gir cabuk, saat kac oldu
Gel guzzum bu mevsimde suya girilmez sonra takşidini yaparlar hadii gidelimSu çok güzeel geksenizeee
Saat çok olmuş yaaa ama uyuyamuyom kiUyumama ramak kaldi. Napiyon burda iceri gir cabuk, saat kac oldu
Saat çok olmuş yaaa ama uyuyamuyom ki
Burda da cok guvende olmayabilir birazdan birilwrini etiketler diye korkuyorumkız deme öyle gider birinin konusuna dalar
takşidini ysblnmı cgenst?Saat çok olmuş yaaa ama uyuyamuyom ki
Asdfff sarhos olup olup garısını öpen ask sözledi söyleyen adamlar gbi hisseidyom suavn seni cok sevşyorm tükürüklü öpüyorumAksam ezanından once eve gir demedik mi sana? Hala dolaniyon. Terligi atcam bak
aklına getirme şimdi başlar birine sövmeyeBurda da cok guvende olmayabilir birazdan birilwrini etiketler diye korkuyorum
Yoh okdrını beceremem sanırımBurda da cok guvende olmayabilir birazdan birilwrini etiketler diye korkuyorum
İngilizce ceviriye yazcaktm bos bulunup defol basmdann garıtakşidini ysblnmı cgenst?
Asdfff sarhos olup olup garısını öpen ask sözledi söyleyen adamlar gbi hisseidyom suavn seni cok sevşyorm tükürüklü öpüyorum
Ay haykırdım anirdim bdbhdgdgsgsggsgsYoh okdrını beceremem sanırım
İngilizce ceviriye yazcaktm bos bulunup defol basmdann garı
Erindir azcık idare etHııykkk yine icmis gelmis, ne bicim kokuyo, boyu devrilesice diye somurtmam mi lazim su an ajshha kafam karıştı bende seni cok seviyorum kuzucum