musakkak muhtemelen aramızdadır bazı üyelerden şüpheleniyorum zatenİki kişiyi geri istiyorum
1. Musaka
2. Eltisini döven traktör süren Karadenizli hatunu
Ben de hiç bilmiyordum geyik topiklerini tesadüfen gördüm çaylak diye çağrıdaydınız ölür müydünüzLa sen ne bicimde herseyden habersizsin meraksızmısın
biz bdvde troll parçalarken tanıştık geneldeBen de hiç bilmiyordum geyik topiklerini tesadüfen gördüm çaylak diye çağrıdaydınız ölür müydünüz
Üyelik tarihine bakma en caylak benmBen de hiç bilmiyordum geyik topiklerini tesadüfen gördüm çaylak diye çağrıdaydınız ölür müydünüz
Korkmalımıyımbiz bdvde troll parçalarken tanıştık geneldesık sık konuştuğumuz için kaynaştık yoksa senşn gibi yorumlarda gözüme kestirdiğim çok kişi var
Severek yapıyoruz işimizibiz bdvde troll parçalarken tanıştık geneldesık sık konuştuğumuz için kaynaştık yoksa senşn gibi yorumlarda gözüme kestirdiğim çok kişi var
Yaaa bazen unutuyorum beynim siliveriyor her şeyiLa sen ne bicimde herseyden habersizsin meraksızmısın
Yarın bizi hatrlamazsa hafıza gidip geliyo onu anlıcamburaya girip napıyo çok merak ediyorum
yok goygoycuyuz bizden zarar gelmezKorkmalımıyım
hahahaha ay sus sus burayı bulmaz inşallahtaytlı asena diğer konuda hala beni alıntılıyor
Yürüyüş yapıom ya panda azıma mıccaktı cıkmasamchemist0 konuşmama yemini mi ettin olum
Kız İngilizcesiyle dövüyor me
Yürüyüş yapıom ya panda azıma mıccaktı cıkmasamhem yürüyüp hem yazöak cok zor
Karnımı cekmedim ama hızlı yürüdüm la bitti yürüyexek yer kalmadı dönüyom benYa napiyon burda kizim.
Karnini icine cekerek tempolu yürüyüş yapman lazim senin. Avm de gezer gibi yürüme
Karnımı cekmedim ama hızlı yürüdüm la bitti yürüyexek yer kalmadı dönüyom ben
Ben şahsen özgür bir ülkede yaşıyorum karnımı içime heç çekemem aksine taytımın lastiğinden dışarı doğru sarkıtıyorum ki titreşim olsun yürüyüşün anlamı olsunYa napiyon burda kizim.
Karnini icine cekerek tempolu yürüyüş yapman lazim senin. Avm de gezer gibi yürüme
Ben şahsen özgür bir ülkede yaşıyorum karnımı içime heç çekemem aksine taytımın lastiğinden dışarı doğru sarkıtıyorum ki titreşim olsun yürüyüşün anlamı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?