- 20 Ocak 2023
- 5.384
- 20.926
- 268
hım deneyelim bakalım her yerimizi sıka sıka bir hal olduk zaten bunu da sıkalımAhshah o kiz hepinizin psikolojisini bozdu ajsha sikilasmak icin oyle yurumek lazim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hım deneyelim bakalım her yerimizi sıka sıka bir hal olduk zaten bunu da sıkalımAhshah o kiz hepinizin psikolojisini bozdu ajsha sikilasmak icin oyle yurumek lazim
Bütün sahilde kahkahalaırma bakmayaydı sade götüme göbegıme bakaydı iyiydiBen şahsen özgür bir ülkede yaşıyorum karnımı içime heç çekemem aksine taytımın lastiğinden dışarı doğru sarkıtıyorum ki titreşim olsun yürüyüşün anlamı olsun
elinde kırbaçla mı bekliyosun fldjdlsjYarim saat dolmadi bi tur daha at...
yaklaşık bir saattir dişlerimi sıkıyorum ben, o sayılır mıhım deneyelim bakalım her yerimizi sıka sıka bir hal olduk zaten bunu da sıkalım
Yeminle anlamsz bi baskı var üstümde halbuki oturup kahve sigara yapsam nerden haberin olcakkiYarim saat dolmadi bi tur daha at...
elinde kırbaçla mı bekliyosun fldjdlsj
Yeminle anlamsz bi baskı var üstümde halbuki oturup kahve sigara yapsam nerden haberin olcakki
sayılmamı bir tek dişimizi deül her yerimizi sıkıyoruz bir 15-20 gün dahayaklaşık bir saattir dişlerimi sıkıyorum ben, o sayılır mı
İnşallah km seysini bulayımda atacam sanachemist0 e birakinca sahilde banka oturup kk de yorum yapiyo su an oldugu givi
İnşallah km seysini bulayımda atacam sana
belki sesle yazıyo sen de tam sindirellanın üvey kızkardeşi oldun başınaHem yuruyup hem nasil bu kadar hizli yaziyon. Ben olsam duserdim ajshs
şaşı olcak habarı yoğHem yuruyup hem nasil bu kadar hizli yaziyon. Ben olsam duserdim ajshs
DüştümHem yuruyup hem nasil bu kadar hizli yaziyon. Ben olsam duserdim ajshs
Yok vallahi sessiz yazıyordum sen deyince aklıma geldibelki sesle yazıyo sen de tam sindirellanın üvey kızkardeşi oldun başına
belki sesle yazıyo sen de tam sindirellanın üvey kızkardeşi oldun başına
Aaa cidden düştün my saka miDüştüm
Yok vallahi sessiz yazıyordum sen deyince aklıma geldi
Gözlerimde bızuk zaten o da ayrı sert gözlüğü getrmemişimşaşı olcak habarı yoğ
Evet ayağım burkuldu önüme bakmışım Ayrıca ben şort giyemiyorum biliyorsun Selülitlerim olduğu içinChemist bile kendini bu kadar savunmadi ajshahahj
Kendi haline birakirsak bidahaki ay sortlarim olmuyo diye uzulcek
Aaa cidden düştün my saka mi
ben savunmadım ona taktik verdimChemist bile kendini bu kadar savunmadi ajshahahj
Kendi haline birakirsak bidahaki ay sortlarim olmuyo diye uzulcek
Aaa cidden düştün my saka mi
Evet ayağım burkuldu önüme bakmışım Ayrıca ben şort giyemiyorum biliyorsun Selülitlerim olduğu için
Düz yola gectm yav bahanem olurdu aslnda neyse yürümek güzel artk sigara içem 40 dk oldu varana kadr 50 oluAyy dikkat et kaza çıkmasn. Bigun yuruyup 1 ay oturcan yoksa.
Yav ne alakasi var selülitle