kız naptın
Sevgilim bu ara mesafeli konusunda bekar arkadasin biri neden gucunuze gitti demis bazen saka mi yapiyorlar acep diyorum cunku ne yazilani anliyorlar, ne okumayi biliyorlar. Kimseye bulasmiyordum ama bu sefer dayanamadim.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız naptın
malum kişinin konusunu bitirip bakayım bi merak ettim, cidden çok garip troll sandığımız ama gerçek olabilecek kişiler varSevgilim bu ara mesafeli konusunda bekar arladasin biri neden gucunuze gitti demis bazen saka mi yapiyorlar acep diyorum cunku ne yazilani anliyorlar, ne okumayi biliyorlar. Kimseye bulasmiyordum ama bu sefer dayanamadim.
Kadir Ezildi kim kız?
Markaja alalımAvrupadaki Temizlik Bağımlıları programının, Türk versiyonunu çekip; ünlümsü olan bir adam.
Banlat kız beni rahatlaLaurenn nerde o da gelsin o da banlansın onun neyi eksik
Malum kişi kim? Konusu ne? Aydınlat bakem beni. Azıcık uzak kaldım buralardanmalum kişinin konusunu bitirip bakayım bi merak ettim, cidden çok garip troll sandığımız ama gerçek olabilecek kişiler var
Nerdesin bebişim senMalum kişi kim? Konusu ne? Aydınlat bakem beni. Azıcık uzak kaldım buralardan
Ramazan, bayram bazı ailevi sorunlar vardı vs derken gelemedim, bir kaç bakındım ama pek keyfim yoktu.Nerdesin bebişim sen
Şimdi iyi misin canım,Ramazan, bayram bazı ailevi sorunlar vardı vs derken gelemedim, bir kaç bakındım ama pek keyfim yoktu.
Çok şükür kuzum iyiyim Annem ve babam arasında sıkıntı vardı çözdük çok sukurŞimdi iyi misin canım,
burası önceden goygoy yaparken B Burhan Burhanitto burhan sayesinde kapanan konunun devamıydı sonra kenafir burhan çekemeyip yeni post açtı oraya gidelim diye biz de gittik flsjjssburası neresii?
La sen ne bicimde herseyden habersizsin meraksızmısınburası neresii?
kız tamam sus yok öyle bişiLen banlancaz ama nasıl hayırlısı
buraya girip napıyo çok merak ediyorumLa sen ne bicimde herseyden habersizsin meraksızmısın