kız naptın
malum kişinin konusunu bitirip bakayım bi merak ettim, cidden çok garip troll sandığımız ama gerçek olabilecek kişiler varSevgilim bu ara mesafeli konusunda bekar arladasin biri neden gucunuze gitti demisbazen saka mi yapiyorlar acep diyorum cunku ne yazilani anliyorlar, ne okumayi biliyorlar. Kimseye bulasmiyordum ama bu sefer dayanamadim.
Kadir Ezildi kim kız?
Markaja alalımAvrupadaki Temizlik Bağımlıları programının, Türk versiyonunu çekip; ünlümsü olan bir adam.
Banlat kız beni rahatla
Malum kişi kim? Konusu ne? Aydınlat bakem beni. Azıcık uzak kaldım buralardanmalum kişinin konusunu bitirip bakayım bi merak ettim, cidden çok garip troll sandığımız ama gerçek olabilecek kişiler var
Nerdesin bebişim senMalum kişi kim? Konusu ne? Aydınlat bakem beni. Azıcık uzak kaldım buralardan
Ramazan, bayram bazı ailevi sorunlar vardı vs derken gelemedim, bir kaç bakındım ama pek keyfim yoktu.Nerdesin bebişim sen
Şimdi iyi misin canım,Ramazan, bayram bazı ailevi sorunlar vardı vs derken gelemedim, bir kaç bakındım ama pek keyfim yoktu.
Çok şükür kuzum iyiyimŞimdi iyi misin canım,
burası önceden goygoy yaparken B Burhan Burhanitto burhan sayesinde kapanan konunun devamıydıburası neresii?
La sen ne bicimde herseyden habersizsin meraksızmısınburası neresii?
kız tamam sus yok öyle bişiLen banlancaz ama nasıl hayırlısı
buraya girip napıyo çok merak ediyorumLa sen ne bicimde herseyden habersizsin meraksızmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?