- 25 Temmuz 2013
- 12.850
- 52.678
- 798
Emin olmamak lazım, her an her şey olabilir.Ben de onceki gunu kacirmisim, konu sonlara dogru hepimiz banlanicaz gerilimiyle gecti burda guvendeyiz bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emin olmamak lazım, her an her şey olabilir.Ben de onceki gunu kacirmisim, konu sonlara dogru hepimiz banlanicaz gerilimiyle gecti burda guvendeyiz bence
Uyeleri konulari konusmak yasakmis, elti gorumce kayin serbest belki aynisini yasadik yada bi arkadasimiz yasadi olamaz mi dimiEmin olmamak lazım, her an her şey olabilir.
Bende onlar yok işte. Konuşacak bir şeyim yok resmen, bana torpil geçilmeli.Uyeleri konulari konusmak yasakmis, elti gorumce kayin serbest belki aynisini yasadik yada bi arkadasimiz yasadi olamaz mi dimi
Onu bilmiyorum ama bi arkadaşım diye girebilirsin konuya Mesela surtunmeli konularda merak edip sormus olabilir bi kac arkadasinBende onlar yok işte. Konuşacak bir şeyim yok resmen, bana torpil geçilmeli.
Acaba hakkında konusacagimiz üye gönüllü olsa da mı banlaniyoruz?
Bende de elti kayin yok nasil bisey hic bilmiyorumBende onlar yok işte. Konuşacak bir şeyim yok resmen, bana torpil geçilmeli.
Ben anamın eltileriyle uğraşıyorum ne yapayım.Bende de elti kayin yok nasil bisey hic bilmiyorum
O da olur bak Bende elti kayin yok kalplemissin ama 3 gorumce var birisi tam abladir, dogumlarimda hep yanimdaydi, birisi cok minnostur. Digerini gecende ruyamda gordum, profilde paylasmistim. tuvalete dev kaka yapanBen anamın eltileriyle uğraşıyorum ne yapayım.
konuyu kapattılar ben bişi yapmadımEllerine sağlık çok güzel ettin ne ettiysen konudan atıldık topluca
Kiz bende de yok ne eltim var ne kaynim, öksüz yetim, ac sefil gibi hep kenardan bakarak gecti yıllarımBende onlar yok işte. Konuşacak bir şeyim yok resmen, bana torpil geçilmeli.
Halen mi sarhoşsun konuyu kapattı muneKiz konudan mi atildik? Bende mi atildim?
Neyse ki ikisine de etiketlenmemişim@Tokatli Fistik Burhan ile kapışıyorsunuz. O başka konuya çekiyor bir kolumdan siz başka konuya. Nerenin geyiği güzelse orada kalmaya karar verecektim ki buradaki herkes gitmiş. Beni kaybettiniz.
Kızım derdimiz yok tasamiz yok, boşveeeer.Kiz bende de yok ne eltim var ne kaynim, öksüz yetim, ac sefil gibi hep kenardan bakarak gecti yıllarım
ahahahaha ya manyak sen daha ayılmadın mı kimse atılmadı konuyu kapattılar sadece çünkü ben herkes etiketledi sandım ama sadece ben etiketleyince mune biletimizi kestiKiz konudan mi atildik? Bende mi atildim?
seni etiketleyecektim aklımdan geçtin ama bizim deli deli geyiklerimizde çok dahil olmuyosun diye istemezsin didimNeyse ki ikisine de etiketlenmemişim
ben şahsen bunun için para isterimBende onlar yok işte. Konuşacak bir şeyim yok resmen, bana torpil geçilmeli.
Abartmadık diye sanırım ama inceden ayarı verdi mune asıl olayı kacırıyosunz bi sayfa yenileyin de gelin orayaabu arada biz nasıl banlanmadık ya
Dun gece banlandik saniyodum ben bxhdhhxh sabah kalkıp girince sasirdimbu arada biz nasıl banlanmadık ya