- 25 Temmuz 2013
- 12.850
- 52.678
- 798
Parayla dedikodu yapmam.ben şahsen bunun için para isterim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Parayla dedikodu yapmam.ben şahsen bunun için para isterim
ben de sabah açılınca şaşırdımDun gece banlandik saniyodum ben bxhdhhxh sabah kalkıp girince sasirdim
Kizim dun gece o kadar sarhoştum ki o konuya ben nasil girdim, konu neydi, ne konustum niye banlandim hic bi fikrim bile yoktu hdhdhdhdhhahahahaha ya manyak sen daha ayılmadın mı kimse atılmadı konuyu kapattılar sadece çünkü ben herkes etiketledi sandım ama sadece ben etiketleyince mune biletimizi kesti
he oldu sen gönüllü üyeyi al herkesle paramparça et ama üyenin bi kazancı olmasınParayla dedikodu yapmam.
Ben her türlü yaparim, bedavaya da yaparim, para veren varsa daha da cok ya0arim hdhdhdhParayla dedikodu yapmam.
oğlum banlanmadınKizim dun gece o kadar sarhoştum ki o konuya ben nasil girdim, konu neydi, ne konustum niye banlandim hic bi fikrim bile yoktu hdhdhdhdhh
Banlandin dediniz bana ne hxhdhdgdghdoğlum banlanmadın
ahahaha hala banlandım diyo yaAltıma işicem ayıkken de sarhoş
Bizi mutlu etmiş olacak işte. Elbet vardır başkalarını mutlu edince mutlu olan para da para demeyen bir üye.he oldu sen gönüllü üyeyi al herkesle paramparça et ama üyenin bi kazancı olmasın
Yav bunlar para alacaklar bizden. Verseler neyse de.Ben her türlü yaparim, bedavaya da yaparim, para veren varsa daha da cok ya0arim hdhdhdh
Bil bakalım neden acabaseni etiketleyecektim aklımdan geçtin ama bizim deli deli geyiklerimizde çok dahil olmuyosun diye istemezsin didim
aman bandan korksak trene binmezdikBil bakalım neden acaba
Konyalı miyizşiyaptım
yok, seviyorum böyle şeyleri sadeceKonyalı miyiz
bugün neler yedinAyy benle dalga gecin hadi bedava
Kahvaltıdan sonrasını yazıyoreeebugün neler yedin