• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

goygoyu yarıda kalanlar için devam konusu 😂

Kahvaltıdan sonrasını yazıyoreee
Biskevüt
Çekirdek
Hurma
Kahve
Yeşilçay
Cips
Muz
Kola
Karnıyarık
gece tekrar yemek yicem pilav pişmemişti 😂
yeşil çayı da bunların üstüne sağlıklı yaşam, diyet için falan mı içtin 😂 hani xl pizza söyleyip yanına diyet kola söyleyenler gibi 😂😂 ben de bugün iskender gömdüm var ya öyle bi yedim ki içimden dedim beni reklamda oynatsalar ihya olurlar 😂😂😂

Oha dedikodu yaptim diye üste para mi vericem, ben onun adini agzima alarak onurlandirip vaktimi harcadığım icin seref duyup neden bana ödeme yapmiyor 😳illa gozumu mu portleteyim
şeref duyacaklarına beddua ediyolar 😂😂😂

Kim hanimaga dedi kiz bize
isim veremem kız zorla banlatcan bizi 😂 ne biliim yeni biri heralde geldi dedi kknın da hanımağaları sizsiniz heralde falan 😂 sonra biri de yanlış anlamış burhanın etiketlediklerine diyo ki bunlar mı sokrates rolü yapan 😂 olayı bilmeyenler hiç çekilmiyo ya 😂

isim veremem kız zorla banlatcan bizi 😂 ne biliim yeni biri heralde geldi dedi kknın da hanımağaları sizsiniz heralde falan 😂 sonra biri de yanlış anlamış burhanın etiketlediklerine diyo ki bunlar mı sokrates rolü yapan 😂 olayı bilmeyenler hiç çekilmiyo ya 😂
Zaten benim kafa zurna gibi, demek ondan bi b.k anlamadim dun gece ki muhabbettenhxhxhxhhdh

Back