• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

goygoyu yarıda kalanlar için devam konusu 😂

Ben kazaya kurban gittim geldim 😐
Yalnız açılan konu hiç olmamıştı. Sizde bir şey yok ama Burhan şakanın dozunu kaçırdı. dua topiğine geyik açılır mı ?

Neyse ki çabuk geldiniz :D Burhan'ın konuları mayın tarlası gibi flgkşflgk

Geyik topiği sandım deli kadın. Ama başka yerden ban yemişim, araba sevdalısı var bi tane, ay çok sevindim, saçma sapan yerden değil en azından ahahahahah.

Kız sizden dua istemiş ama hep geyik konuları açtığı için yine geyik konusu sanıp ciddiye almamışsınız. 😂😂 Konu böylece geyiğe dönmüş.
Burhandan ciddili konu beklemedigim icin vvxhdhdh, basinda yazaydi ya burasi dua topii, geyik degil, bu sefer ciddili konu actim diyeydi, acaydi kollarini gitmen diyeydi hfhfh neyse kismetimizde ucmak varmis

Burhandan ciddili konu beklemedigim icin vvxhdhdh, basinda yazaydi ya burasi dua topii, geyik degil, bu sefer ciddili konu actim diyeydi, acaydi kollarini gitmen diyeydi hfhfh neyse kismetimizde ucmak varmis
cıks yine inandırıcı gelmedi bana :D

Geyik topiği sandım deli kadın. Ama başka yerden ban yemişim, araba sevdalısı var bi tane, ay çok sevindim, saçma sapan yerden değil en azından ahahahahah.
Nerden ban yedigini nasi anliyosun, konu icerigini gostermiyo ki polemikten, içerek fisi falan yaziyo bende

Back