- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen niye banlanmadin, bana ne kabul etmiyorum jfhfhfhfhhfTopluca banlanip rahatladınız mı?
Geçmiş olsun ne işiniz vardi dua topigindeYakti bu Burhan bizi
Sende mi banlandınYakti bu Burhan bizi
Geçmiş olsun. Kızım dua topiginde geyik yapmışsınız.Sen niye banlanmadin, bana ne kabul etmiyorum jfhfhfhfhhf
Beni yakmamış toprağım sağ olsunYakti bu Burhan bizi
Ben hala geyikteyim saniyorum, gene yeni konu açmış farketmedim ki dua topiinde oldugumuzu bxbxbxbGeçmiş olsun ne işiniz vardi dua topiginde
Bi de ramazanda. Siktiricak topuumuza zorla bxbxbGeçmiş olsun. Kızım dua topiginde geyik yapmışsınız.
Valla onu ben de anlamadim.koca diye diye yakti bizi, allan günü koca diye topik acinca sonunda ucan haliya bindirdiler biziGeçmiş olsun ne işiniz vardi dua topiginde
Ben kazaya kurban gittim geldimSende mi banlandın
Burda yemeyen kaldi mi diye sorucan bacimBaşka bir konuda ban yiyenler varmış burdaki arkadaşlar dan varmı
Yalnız açılan konu hiç olmamıştı. Sizde bir şey yok ama Burhan şakanın dozunu kaçırdı. dua topiğine geyik açılır mı ?Ben kazaya kurban gittim geldim
Kız sizden dua istemiş ama hep geyik konuları açtığı için yine geyik konusu sanıp ciddiye almamışsınız. Konu böylece geyiğe dönmüş.Bi de ramazanda. Siktiricak topuumuza zorla bxbxb
Burhandan ciddili konu beklemedigim icin vvxhdhdh, basinda yazaydi ya burasi dua topii, geyik degil, bu sefer ciddili konu actim diyeydi, acaydi kollarini gitmen diyeydi hfhfh neyse kismetimizde ucmak varmisKız sizden dua istemiş ama hep geyik konuları açtığı için yine geyik konusu sanıp ciddiye almamışsınız. Konu böylece geyiğe dönmüş.
cıks yine inandırıcı gelmedi banaBurhandan ciddili konu beklemedigim icin vvxhdhdh, basinda yazaydi ya burasi dua topii, geyik degil, bu sefer ciddili konu actim diyeydi, acaydi kollarini gitmen diyeydi hfhfh neyse kismetimizde ucmak varmis
Nerden ban yedigini nasi anliyosun, konu icerigini gostermiyo ki polemikten, içerek fisi falan yaziyo bendeGeyik topiği sandım deli kadın. Ama başka yerden ban yemişim, araba sevdalısı var bi tane, ay çok sevindim, saçma sapan yerden değil en azından ahahahahah.
Kiz yalan borcum mu var sana, deli mi ne bcbxxbcıks yine inandırıcı gelmedi bana
Burhanın ciddili konu açtığı inandırcı gelmedi bana yaw fkjşfgkfKiz yalan borcum mu var sana, deli mi ne bcbxxb
Bize de gelmedi iste sıkıntı orda hxhxhhxhxBurhanın ciddili konu açtığı inandırcı gelmedi bana yaw fkjşfgkf