- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
Of of buz gibi pespembe olacaktı simdiiiiiHamileyken 3 gunde 7 kilo karpuz yerdim. Her gidi heyy nasil canim çekti gece gece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Of of buz gibi pespembe olacaktı simdiiiiiHamileyken 3 gunde 7 kilo karpuz yerdim. Her gidi heyy nasil canim çekti gece gece
Ben şuan yiyodummmBen olsam inip alirdim
Su sayaçlarına takılan basınç düşürücü var. Sizin bina da var mı , emin değilim. Su vanası sonuna kadar açıksa; vanayı bir miktar kısmışta olabilirler.
Allam müstehcen şeyler geleyoo aklıma kafa gitti benimOf of buz gibi pespembe olacaktı simdiiiii
Nurankanın Olmayan cinselllik maceralarıSizde iş yok gidip biraz cinsellik okuyayım da ufkum açılsın. Nuranka nın maceraları
Lan hssjdjdodkdmdldödödlödmdmdmdAllam müstehcen şeyler geleyoo aklıma kafa gitti benim
Hamileyken cok acayip yiyordum gozunu sevdigimin hormonlari. İnsan evladi yemez o kadar 23 kilo almıştım
Cok gecmis olsun disler yapilinca 2 kat yiyerek acısını cikarmayi öneriyorum. Sahsen oyle yapardimBen de alırdım da.
Hatta balkondan seslensem çocuklar getirir de, implant tedavim bitmedi. Dişlerimi hâlâ yapmadılar. Yiyemem ki
Sulu sulu demi ahshahaOf of buz gibi pespembe olacaktı simdiiiii
Ben bitirmistim bile ahahhaahBen şuan yiyodummm
chemist0 verdim verdim 27 kilo verdim 8 ayda hic bisey de yapmadimHamileyken cok acayip yiyordum gozunu sevdigimin hormonlari. İnsan evladi yemez o kadar 23 kilo almıştım
Aşagı inersen savci gelip kontrol ediyoSizde iş yok gidip biraz cinsellik okuyayım da ufkum açılsın. Nuranka nın maceraları
Hamilelikte baska biseye donustugum kesin, son zamanda top gibi yuvarlaniyordum oyle diyeyimBen ilk 6 ay 3 kilo alip son 2 ay 13 kilo alarak doktorumu hayretlere dusurmustum. Cocuk 36.haftada dogmasa catlayacaktim herhalde
Vayy arkiiişş nasıl almalar vermeler aradaki hıza yetişemedimchemist0 verdim verdim 27 kilo verdim 8 ayda hic bisey de yapmadim
Hamilelikte baska biseye donustugum kesin, son zamanda top gibi yuvarlaniyordum oyle diyeyim
Beslenme rutine donunce ve hareket de artiyor tabi koca karinla tospik gibi yuruyordumVayy arkiiişş nasıl almalar vermeler aradaki hıza yetişemedim
Benim rüyaların saçmalık seviyesiBen sahura kaçar, uykum da çok geliyor zaten, biraz Ahmet Ümit okudum gece gece katil cinayet sahur dolma goygoy her şey karıştı anam
Ben de zorlaniyordum ama buyugu var benim 5 yasinda, mecburen egilip kalkma bile cok yaptim oyuncak toplarkenBende koltuktan kalkamiyodum. Onume yemek gelip gidiyodu, ben hareket etmiyodum
Dogumdan sonra anlaidm ki cogu odemmis. Kilo veriliyor ya, bebisler saglikli olsunda
Ben de zorlaniyordum ama buyugu var benim 5 yasinda, mecburen egilip kalkma bile cok yaptim oyuncak toplarken
Çok şaşırdım.Kim banlanmaz desem sen le zxshermine gelir aklıma.