- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
Cağnım ananem hosgeldın ablaaaaaamselam kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cağnım ananem hosgeldın ablaaaaaamselam kızlar
Aynen benim eşim de riskli olacak seyler yaptirmaz ve icinde bulunmaz ondan mi bulasti nolduysa rezilligim kesildi ama rezil olmakta guzel sonradan gulunecek birsey cikiyor iste
Benim sarhoşluk anilarim baya fena hazir yeni yil geliyorken yeni yil sarhoslugumu anlatcam tabi bekardim yine
Neyse o zamanlar flortlestigim yeni tanistigim adamla ve sevgili olan bir ciftle 4lu yeni yil kutlayacagiz. Ben alkol almayacaktim guzel guzel evde tabu filan oynayip biseyler icip eglenecektik.
Bunlar bana illa bir bardak iç dediler, neyse bir bardaktan bisey olmaz dedim ilk kez alkol almiyorum ama ne icirdilerse benim kafa gitmiş o bir bardakta ve rezilliklerin bagirip cagirmak aglamalar kendimi yerlere atmalar sacma sapan hersey işte detayli hatirlamiyorum. O flort ettigim adam eminim şok olmuştur benden oyle hareketler gorunce
Daha yeni yila girmeden getirip beni kapinin onune arabayla atip gittiler kendiler
Yeni ayilmaya baslayinca adami aradim telefonlarima bile cikmadi kafam iyice yerine gelip hatirlayinca yerin dibine girmistim bunu hatirlayinca hic gulemiyorum gerci
Yani tecrübeye bakıyor bu işler, tecrübe olmazsa foss32 yasında ama yaş farkımız var. Ay allah affetsin bende genel olarak erkek konusunda baya tecrübesizim ne işin var boyundan büyük islere kalkışıyorsun dimi.. Beynini yiye yiye öğrenmeye çalışıyoruz bakalım
oy bi durun ne ara bu kadar sayfa yazdınız vicdonsuzlar
Ahahahahahahahaha ay Allah affetsin güldüm Büyük gecmiş olsun ahahaha ayy. Bende ilk evine gittiğimde sapık gibi davranmıştım çocuğa kıyamam düz suratıma bakıyor. Ne bakıyorsun sen bana bir sey yapacaksın ondan böyle bakıyosun diye diye tecavüzcü coskuna cevirmiştim..Ay ben sevgililik dönemide ilk defa ayni evde beraber film izleyecekken altli üstlü üsütüp koyvermistim, sabaha kadar basimda saclarimi tutup, poset vermekle ugrasmisti
Hayir tutamiyorum asla, popomdan senfoni orkestrasi falan
özenti demesinler miHemen sana atayım sende kullan lutfen
hoş buldumCağnım ananem hosgeldın ablaaaaaam
donsuzlugu çok severimAha donsuzlar dedi
algida secicilik var bu aksam
e bosuna demiyorlarmis alkol kötülüklerin anasi diye, terkedilmelerin de anasiymis
Ahahahahahahahaha ay Allah affetsin güldüm Büyük gecmiş olsun ahahaha ayy. Bende ilk evine gittiğimde sapık gibi davranmıştım çocuğa kıyamam düz suratıma bakıyor. Ne bakıyorsun sen bana bir sey yapacaksın ondan böyle bakıyosun diye diye tecavüzcü coskuna cevirmiştim..
Ay ama napayım bende annemin karnında ögrenmiyorum ki Korkarım da ben böyle şeylerden kendime inanamıyorumYani tecrübeye bakıyor bu işler, tecrübe olmazsa foss
Hediye ettim derim ayıp ettin laf söyletmemözenti demesinler mi
Cok kotuydu ya hic istemede o kadar sarhos olmamistim hayatimda ama ne ictigine dikkat etmek lazimmis baya iyi ogrenmis bulundum ama onlar adam olsa beni ayiltirdi
Benim de eşimle 14 yaş var kız aramdaBenımde 14yaş fark var ama benım yuzumden erken yıprandı adam
31e 45 ahahahaahBenim de eşimle 14 yaş var kız aramda
sen kaç yaşındasın esin kaç yaşında?
Bir şey itiraf edeyim mi böyle hayıflanıyorum ama ben haalaaa utanıyorum yok adama öyle şeyler yapamıyorum ben Anca o gelirse. Kötü hissediyorum sanki gizli saklı kalmıs gibi..Ay bizim evin sapigi benim hic gocunmam
Sapik sapik kistiririm kiyida kösede yavru ceylanimi
özenti demesinler mi
ooof kadının ham maddesi beeeee sal gelsinHediye ettim derim ayıp ettin laf söyletmem