- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
Bebem pembe değil somonla mercan arası bi renk ama pudra gibi çıkmışKrem rengini sec kiz pembeden kusasim geldi artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebem pembe değil somonla mercan arası bi renk ama pudra gibi çıkmışKrem rengini sec kiz pembeden kusasim geldi artik
Bebem pembe değil somonla mercan arası bi renk ama pudra gibi çıkmış
Hala uyumadinizmi..
Gececiler:)
Yoğğğ oğlanı sallıyorum ben nereye uyucam allah askına
Olurr kuzuBak bacım söyle yapalım sen yap benide çağır
Kız renk kombınlerınden bırını secın dıye yazdım. Koltukları almıcam. Benım koltuklarımın modelıde bunlara benzıyoda ondan dıdım
üzgünüm yok ya senin yaşadığın yereGünaydın kızlar. Yasadıgı yere kar dusen varmı
Hemde ne cok ıstıyorum kar yagmasını valla gebelıkte bana ates basıyo karlara yatıp yuvarlanmak ıstıyorum suanüzgünüm yok ya senin yaşadığın yere
bura yağmurlu keşkem yağsa tabi yağmurda yağsın ama kar istiyoruz ❄🌧
fake ne kızbenneyanginlargordum bebeyım yeni fake üyelerden sana talep var sen mi haşlarsın ben mi
Yeni üyeler bırı kuzuya mesaj yollamak ıstemıs ama mesaj kutusu kapalı oldugu ıcın buraya yazmıs manyak. Bana soyluyo. Fake sahte demek abla. Boyle ne idiğü belırsın ınsanlar yazıyo artık erkek mıdır lezbıyen mıdır neysefake ne kız
Nerdebenneyanginlargordum bebeyım yeni fake üyelerden sana talep var sen mi haşlarsın ben mi
Bacım anlat derdını sen buraya. Mıllet sımdı dardardar yamuk yarsık yazacak asabını bozacak anlat bakem sen bız varız evelallahKızlar napıyosunuz, hıc keyfim yok. Konu acacagım ama yazıp yazıp siliyorum uzun oluyor. Kısa da ben yazamıyorum
Nasıl kısa konu acabılıyosunuz
İste nasıl anlatacagımı bilmiyorum Bı yazıyorum upuzun oluyor, ben okumuyorum millette okumaz diyorum. Kısa nasıl yazılır bana ogretsene lovecımBacım anlat derdını sen buraya. Mıllet sımdı dardardar yamuk yarsık yazacak asabını bozacak anlat bakem sen bız varız evelallah