- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
Ayy benle kırlı konus dıyen kadın geldı aklımaAy kadinim neye sasiriyorsun de agzini payini ver
Ben mi cok arsizim bilmiyorum direk agzimla seni söyle yapacagim diyorum, alisti benimki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy benle kırlı konus dıyen kadın geldı aklımaAy kadinim neye sasiriyorsun de agzini payini ver
Ben mi cok arsizim bilmiyorum direk agzimla seni söyle yapacagim diyorum, alisti benimki
Aklıma girmeyin kızlaaar bakın beni sonu olmayan bir yola itiyorsunuz Bu sefer 3te değil 5te olmuyor diye ağlamaya başlarım buralardaAy kadinim neye sasiriyorsun de agzini payini ver
Su testı yap adamaAhahahaha yaaa.. Bunun içinde tutuyor olabilirim çünkü şu sıkıntılı son 4 aya girmeden önce tutamıyordum beyimizi
Ayy benle kırlı konus dıyen kadın geldı aklıma
Bak esim anlatti is yerinde duymus böyle bir grup arkadas iciyor bir gzel, ama evine birakmiyorlar cok sarhos olani, o da metroda raylarin üzerine düsüyor gece, kollarini ve bacaklarini kaybediyor kacmaya calisirken, yasiyor ama böyle yasiyor ya cok etkilendim, gercek bir olay
Gel kızzz kaçmaHola!
Toplanmış gerçekten çeneciler
Selam her birinize, sevgiler
Aklıma girmeyin kızlaaar bakın beni sonu olmayan bir yola itiyorsunuz Bu sefer 3te değil 5te olmuyor diye ağlamaya başlarım buralarda
Beni en azindan kapiya birakmislar iyi bari ama yaşim 18 filandi o zamanlar, hesapta yanimdaki kiz arkadasim cocukluktan tanidigim insandi hatta bebeklikten fotograflarimiz vardi oyle soyleyeyim :)))))
Ahahahaha yok 2 ay büyük değilim o benden 9 yaş büyükKızım senınde bunyen amma narın be 3olmadı depresyon 2ay buyugum depresyon
Muhabbeti anlamaya çalışıyorum valla, adamları mı kafesliyoruz napıyoruzGel kızzz kaçma
Ya ben hep adama soruyorum waaoow askım sencede cok seksi olmamıs mı ohaa bebegım su bacagımın uzunluguna bak falan adam da yapamadıgımız ıcın cok sınırlı bende kendı kendımı sınırlendırıyorum boyle offfYa bazen esim tacize ugruyormus gibi hissediyorum kendimi diyor, bazen kaciyor benden
Ama her zaman olmuyor bu, belli dönemlerde hormonlarim cocuk yap diye bagirirken cok fena oluyorum napalim
bütün ay böyle degilim
uzaktan sempati duyduğum kadınlar burada toplanıyooorHola!
Toplanmış gerçekten çeneciler
Selam her birinize, sevgiler
Yakına gelınce antipatimi duycan kız yoksamuzaktan sempati duyduğum kadınlar burada toplanıyooor
Ya ben hep adama soruyorum waaoow askım sencede cok seksi olmamıs mı ohaa bebegım su bacagımın uzunluguna bak falan adam da yapamadıgımız ıcın cok sınırlı bende kendı kendımı sınırlendırıyorum boyle offf
Ay yapıcam yapıxam ahahahah durup durup bi orasına bakmadığım kalmıstı Bi gelsin de neler edeceğim ona Ama psikolojiktir yahu çok ağır bir dönemden geçiyoruz çünküSu testı yap adama
Bende konuya biyerden gireyim diyorum giremedim biMuhabbeti anlamaya çalışıyorum valla, adamları mı kafesliyoruz napıyoruz
Ortaya karışık yaptık, bi çatal ister misinMuhabbeti anlamaya çalışıyorum valla, adamları mı kafesliyoruz napıyoruz
Ikız gebelıkHamile misin, neden yapamiyorsun, ya da regl falan?