- 21 Kasım 2018
- 7.608
- 19.386
E bir zahmet yaratın, bayağıdır sansasyon yaratan konuyla okumadık, can çekiyo beeSkandal mı ıstıyosunuz kaaarşim siz sansasyon mu yaratmak ıstıyonux heee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E bir zahmet yaratın, bayağıdır sansasyon yaratan konuyla okumadık, can çekiyo beeSkandal mı ıstıyosunuz kaaarşim siz sansasyon mu yaratmak ıstıyonux heee
Doyamadık banlaraSen yine etiketlemeyi beceremiyorsun, geçen hesabıma giremedim şu kullanıcı adımın illetliği yüzünden
Sen gidiyorsun, ben geliyorum
Ben gidiyorum, sen geliyorsun
Buluşamadık bir türlü, nasılsın kuzum
O dert degıl ayol, odulAhahaha vallahi çok utandım çoook Amaaan napayım canım bende böyle dert tasa sahibi bir insanım..
Yine formumdayım geldim buralara ama sende az değilsin hanii :) ban yaramışDoyamadık banlara
Cok sukur bugunume Cheryl cıgım, gordugum kadarıyla sende fısek gibisin her zaman ki gibi
ben ertesi gün sezeryana girecekken bile yapiyorduk ya , biz de mi acaba tuhaflik :S
ne var kız burda etiket yapmışın
Baya yaradı ıkı kilo olarak eklendi bana vermem lazımYine formumdayım geldim buralara ama sende az değilsin hanii :) ban yaramış
Ay umarım benim rezilliklerimde bekarlıgımla son bulur Yazık bu adam bana iyi katlanıyor ben olsam bana katlanamazdımBen evlendigimden beri dogru durust gulunecek rezillik yasayamadim hep bekarken rezilliktim yaav
Winnethepooh
Adamla araya özgür surıye ordusu gırecek kadar uzak yatıyoruz evdeYa ben ayakta zor dururdum, böyle alttan göbegimi ellerimle tutarak yürürdüm son aylarda, yok böyle bir basinc ya
Insallah hizli gecer zaman da rahatlarsin
Ben genelde cocuk dünyaya geldikten sonra öyle rahatlarim ki bulutlara ucacakmis gibi hafiflerim
O göbekle ne yatiliyor, ne uyunuluyor
Ben evlendigimden beri dogru durust gulunecek rezillik yasayamadim hep bekarken rezilliktim yaav
Winnethepooh
Ahaha bende aldım biraz ama işime yaradıBaya yaradı ıkı kilo olarak eklendi bana vermem lazım
Vermem gereken kiloyu söyleyim en az 8 9 vermem lazımAhaha bende aldım biraz ama işime yaradı
Sen kaç kilo aldın
Sevgili misafirler, bizi okuyorsanız 2 komik konu açın da gülelim ya21 kullanıcı 2 de misafir var ona göre konusun
Neysekı sayfasını screenshot yaptıgın kısıye atmamıssın
Etiketle herkesi dedi loveitred dedikodu muhabbet varmışne var kız burda etiket yapmışın
Sıkı bi diyete girmen lazım kuzumVermem gereken kiloyu söyleyim en az 8 9 vermem lazım
Ahaha günün birinde bitecek yahu bu kadar yakın olmasından korktum Yaş farkı beni korkutuyor galiba. Buradan kendisine seslenmek istiyorum ben henüz çok gencim lütfen kendine dikkat et! Günün sonunda duvarlara kalmak istemiyorumO dert degıl ayol, odul