- 20 Kasım 2017
- 1.812
- 1.100
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gitte banlan çok ararsın topiğimibdvde yasaklar çiğnenince daha tatlı oluyor napcaz şimdi hadi bakalım
bak mesela sen ikizlerden dolayı ilişkiden dert yanmıştın oraya yazamadım ben ilk 3 4 ay giremedim duvarları yalıyordum Allah sana yardım etsinGüncel konulara yazacagınızı yazın goygoyunu burda yapalım
Eskiden banlanmıyorduk sadece konuyu tasıyorlardııGitte banlan çok ararsın topiğimi
Geldim buradayım ama bugün goygoy değilde kayinvalide dedikodusu yapma günümdeyim yinede eşlik ederimYa ben Yabanelma mı unuttum
O no nonoooGitte banlan çok ararsın topiğimi
Yaaa bebe 5aylıkken hamıle kaldım tekrar ne guzel hunharca kullanıyodum adamı sımdı tırttt dana gıbı oldum resmen karnımdan dolayı ılıskıye gıremıyorumbak mesela sen ikizlerden dolayı ilişkiden dert yanmıştın oraya yazamadım ben ilk 3 4 ay giremedim duvarları yalıyordum Allah sana yardım etsin
bak mesela sen ikizlerden dolayı ilişkiden dert yanmıştın oraya yazamadım ben ilk 3 4 ay giremedim duvarları yalıyordum Allah sana yardım etsin
Kaynana deme bana vallahi parçalayasım varGeldim buradayım ama bugün goygoy değilde kayinvalide dedikodusu yapma günümdeyim yine eşlik ederim
karnından dolayı mı yoksa riskten dolayı mı anlamadım kız?Yaaa bebe 5aylıkken hamıle kaldım tekrar ne guzel hunharca kullanıyodum adamı sımdı tırttt dana gıbı oldum resmen karnımdan dolayı ılıskıye gıremıyorum
En son benimle banlanmıstın oydu galiba,ekimden beri banlanmiyorum aslinda , bir eksiklik gibi hissettim simdi ben
biz her halimizle güzeliz sekerimValla dianacım dokunsan aglarım ama dokunmuyolar, oyle bi keder var ustumde.
Gülmeyince deliririm ben, mecbur gülüyorum. Gülerken güzeliz napalım
ay evet oydu iste cok olmus demi ? dur gidip banlanayim benEn son benimle banlanmıstın oydu galiba,
Ikızlerde cok cabuk sıstım ya valla ondan.rısk yok ama dr 5.aydan sonra cok zorlamayın dedı.ben duvar bulayım en ıyısıkarnından dolayı mı yoksa riskten dolayı mı anlamadım kız?
Nasil bir depreyonsa sen sakrak
Ya yalnizim, benim herif tatilde ama kendisi su an pür dikkat bilgisayarin basinda
Kumamdir kendisi, yapacak birsey yok