- 11 Mayıs 2015
- 6.122
- 8.491
Biriniz bir rezillik anlatin
Ya bir ara oyle bir topik vardi herkes rezil oldugu anlari yaziyordu ona noldu
Benim attigim her adim rezillik hangisinden basliyayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biriniz bir rezillik anlatin
Ben rezillik kotamı az önceki topikle doldurdum sanırımBiriniz bir rezillik anlatin
Baya olmus, ben onun ustune yirmi kere gidip geldimay evet oydu iste cok olmus demi ? dur gidip banlanayim ben
Ikızlerde cok cabuk sıstım ya valla ondan.rısk yok ama dr 5.aydan sonra cok zorlamayın dedı.ben duvar bulayım en ıyısı
Sefamız olsun ohhhbiz her halimizle güzeliz sekerim
duvar bile paklamıyor bazenIkızlerde cok cabuk sıstım ya valla ondan.rısk yok ama dr 5.aydan sonra cok zorlamayın dedı.ben duvar bulayım en ıyısı
Kaos entrika basitlik skandal istiyoruzBiriniz bir rezillik anlatin
Bıde aşağı dogru cekıyolar resmen ben nasıl 34.haftaya gelecem valla merak edıyorum.ben oglanda triatlonda bırıncı gelıyomusum megerse bıde agırım dıyodumAy zor beee, hamileliklerimi hatirladim da, hareket kapasitesi de yok, karnin zaten agir
Hahahahaha hayır dolmadı kotan, devam etmeni istiyoruzBen rezillik kotamı az önceki topikle doldurdum sanırım
ben ertesi gün sezeryana girecekken bile yapiyorduk ya , biz de mi acaba tuhaflik :SAy zor beee, hamileliklerimi hatirladim da, hareket kapasitesi de yok, karnin zaten agir
Sen yine etiketlemeyi beceremiyorsun, geçen hesabıma giremedim şu kullanıcı adımın illetliği yüzündenC -Cheryl Blossom sende gel, etiketlemeyi beceremedim Bı turlu
Benim attigim her adim rezillik hangisinden basliyayim
Neysekı sayfasını screenshot yaptıgın kısıye atmamıssınBen gelelde eger ki giybetimsi birsey yapacaksam mesela ay ben .... ya gicik oluyorum desem dahi aniden o kisi dibimde belirir
Yok böyle bir yakalanma
Sanki günah islemeyeyim diye isaret alir gibi oluyorum
Ben de biraktim komple böyle isleri
Bir insan hep mi yakalanir ya, hic de profesyonel degilmisim
Ahahaha vallahi çok utandım çoook Amaaan napayım canım bende böyle dert tasa sahibi bir insanım..Hahahahaha hayır dolmadı kotan, devam etmeni istiyoruz
Bıde aşağı dogru cekıyolar resmen ben nasıl 34.haftaya gelecem valla merak edıyorum.ben oglanda triatlonda bırıncı gelıyomusum megerse bıde agırım dıyodum