Gothic Kadınlar

gothic pek alternatif görülmüyor. aptal saptal bir moda programına bile gothic tarzda gelenler var. oysa popüler kültürün bir parçası değil bu tarz. artık pek ilgimi çekmiyor.
sadece gothic tarzı erkeklerde seviyorum(çok beyaz tenli siyah uzun saçlı siyah palto giyen vs.) ancak az sayıda fotolarını bulabiliyorum:26: keşke gothic erkekler diye bir başlık da olsaydı

Son düzenleme:

Evet malesef moda akiminin bir parcasi oldu o da... Ama modada her sey gelip gecicidir diyerek ferahlatiyorum biraz icimi. Emolar yaygindi bir ara simdi cok azaldi sayilari. Eminim gotikligin modasi da gelip gecicidir.

Öyle bir baslik acalim diyecegim ama cok az fotograf ekleyebiliriz ve cok fazla tepki olur. Erkeklere makyaji ve ojeyi yakistiramayan bir toplumuz ne de olsa...
Benim arsivimde bir kac resim var paylasayim hemen.

Ne tatlisin sen öyle...

Bu iki erkegin tarzini da cok begeniyorum
Lacrimosa, Tilo Wolff

Mors Syphilitica grubunun üyesi

ay çok sağol canım çok güzel fotolar ilki özellikle çok beğendim

haklısın ben de bu kadın mı erkek mi yorumlarından çok sıkılıyorum

ben de çok beğenirim tabi kararında olursa. her tarafı dövmelerle dolu, baştan aşağı kapkara, sağı solu piercing değil de gerçekten yakıştıranlar var. ve gothic kızları; kırmızı rujlu yeşil farlı, tayt giyip üzerine çizme giymiş, sarı saçlı kızlardan çok daha çekici buluyorum.

ay canım bazılarını çaldım, evlenceğim zaman gelinlik modelime fikir olsun diye, helal et

bu tarzı severim ama abartılmadığı zaman. bazıları abartıp filmlerdeki ortaçağ cadıları gibi oluyolar

resimler güzel ama sadece katalogta güzel...

sokakta gördüğümde gençli bunalımında farklı olmaya çalışıyor kızcağız demekten kendimi alamıyorum...

bu tarzı severim ama abartılmadığı zaman. bazıları abartıp filmlerdeki ortaçağ cadıları gibi oluyolar

Bence ortaçağ cadıları gotik-emo-punk karışımı özenti tiplerden kat be kat iyidir.
Gerçek anlamda cadıları severim zaten...

Bence ortaçağ cadıları gotik-emo-punk karışımı özenti tiplerden kat be kat iyidir.
Gerçek anlamda cadıları severim zaten...

bu fotodaki benim kastettiklerim yanında melek kalır zaten

resimler güzel ama sadece katalogta güzel...

sokakta gördüğümde gençli bunalımında farklı olmaya çalışıyor kızcağız demekten kendimi alamıyorum...

Fazla abartılmadığı ve mevsime göre ayarlandığı sürece bence gerçek hayatta da hoşlar...
40 derece sıcakta, kalıp makyaj, deri kıyafetler, bol takı hoş değil. Doğal değil bir kere.. Her şeyden önce doğal olmak gerek...

Bu tarzı beğenmiyorum ve bu tarzı gotik tarz ile bir tutmuyorum. Benim için sadelik ve doğallık önemli... Bunlar çok yapay. Modern ve yapay gotiklerden ziyade tarih filmlerinden fırlamış gibi olanları daha çok beğeniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…