Gothic Kadınlar

hahaha bende 2 dövme var büyük, kaşımda piercing de var. Ve ne diyo cahil toplumum bana hemen yapıştırıyo satanist damgasını. Valla artık takmıyorum bileee

hahaha bende 2 dövme var büyük, kaşımda piercing de var. Ve ne diyo cahil toplumum bana hemen yapıştırıyo satanist damgasını. Valla artık takmıyorum bileee

Satanizm de zaten dövmeden ve piercingten ibaretti. Ben de yaptirmayi düsünüyorum artik bana ne derler bilemiyorum. Dudagimdaki piercingle ugrasmaya bayilirlar.
Dövmelerin nasil?

sağ kolumda melek dövmem var
sol kolumda da freiheit 83 yazısı var
meleğim bu işte, aynısı

evet hani bazı desenler vardır görür görmez vurulursun. İşte bunda böle oldum ben
ilk görüşte aşk:))

ve hemen yaptırmalıyım dedim, tesadüf çıktı önüme araştırırken iyikide çıkmış mükemmel gözüküyo kolumda çünkü

Benim de var öyle begendigim bir model, resmini bulursam koyarim. Cicekli desenleri özellikle kiraz agaci desenlerini cok seviyorum.
Seneye ayagima ya da ayak bilegime yaptirmayi düsünüyorum. Begendigim bir kac model var. Konu actim bununla ilgili. Sürekli tasiyabilecegim, hic bikmayacagim bir sey istiyorum...

değişik bir tarz... Hoşuma gitmiyor, ama sevenlerine saygı duyuyorum hatta o yüzden bu yazıyı gothic ile yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…