Gothiclikte moda malzemesi olmaktan kurtulamayıp özenti gençliğin kimlik arayış yöntemi haline geldiğinden artık baydı..
gothiclik eskiden iyidi şimdi herkes gothic...emolar bile..o nedenle çekmio beni
Gothiclikte moda malzemesi olmaktan kurtulamayıp özenti gençliğin kimlik arayış yöntemi haline geldiğinden artık baydı..
Nefret ediyorumm açıkcası ki sen yine güzel resimler bulmuşssun ama bunların kötüleri var iğreniyorum pisler resmen yaa saç stilleri renkli renkli kafalar cizgili renkli tozluklar vücutlarına yazılar yazıp foto cekilmeler suratlarında saçma sapan piercingleri hiç hoş değill çekicide değiller gothic bayanlar- erkekler özentilikle tarz yaratmaya çalışıyorlar seevmyrmm bennnnnnn
Tatlim onlar gotik degil ki.Ergen gencligin sacmaliklari onlar.
Sanirim gercek gotik görmek ve tanimak icin biraz uzaklara, Iskandinav ülkelerine kadar gitmeliyim.
Sanırımmm cnımmm kuzenmde özenmeye basladı yeni liseye basladıı inanılmaz kızdım cok kötüler ama ciddden yaa
Öylee tabikii onun sıkılmasını bekleyeceğiz baska seçenek yok=) Sizin bulduğunuz fotolar hoş malesef ki tr de böylehiç bulamazsınız diyebilirim daha önceden stislistlk kursuna gittiğimde bir kız vardı gothic tarzı hep çizimler yapardı bir makyajı vardı ölü suratı gibi geyşa makyajı yapıyordu onlara özeniyordu yok cadılar bayramı vs.. Saçlar simsiyah zatenn kıyafetleri siyah- kırmızı baska birşy yoktu ne blmm ben mesela bir kadına yakıstıramıyorumm
Gothic insanlar çok konuşkan ve arkadaş canlısı olur mu bilmem ama , hayata karşı bir başkaldırış , bir felsefe barındırıyorsa yaptıkları , anlatacakları dinlenebilecek şeylerdir bence de..
Tatlımm aslına bakarsan senin beğendklerin gerçektn güzell.. Türkiyedeki gothicler rockclr hepsi özentiii geçicekk işte ama anlamıyorlar kendilerini güzel sanıp rezil ettiklerinn farknda bile değil ayol cok pislerinide gördmmizmirde yasıorum ben alsnckta hele vrdı birtane sürekli 1 tl vrmı diyee dilenclk ypıordu oysaki ihtyc değilll öylesinee ayy benm cocugum öyle şylre özenckk adam ederim onuu gelemem böle şylereheleki o siyah conwersleri yıkanmamışş piiss çorapları eldivenlerii sinir ediyor beni
Benim bildigim aksine daha soguk ve az konusan kisiler oluyorlar. Sanattan ve tarihten anlayan insanlardan cikar genelde bu tarzi benimseyenler. Zaten gotik, sanat anlayisidir. Bu tarzi benimsemek icin sanattan, tarihten, mimariden anlamak gerekir. Kisacasi gercek bir gotik kültürlü olur. Bir de üzerine kendi tarzi eklendi mi benim icin harika bir muhabbet ortami olusur.
Farkli bir ilgim var bu tarza karsi. :97:
Senin dediklerin bunlar gibi bir sey mi yoksa:
Ben de Izmir'de yasiyorum. Son zamanlarda Alsancak'ta pek göremedim bunun gibilerden. Umarim sayilarinda büyük bir azalma vardir.
Eki Görüntüle 138379
Eki Görüntüle 138378
Tamam hos ama acikcasi ben neye baskaldirirsam kaldirayim durmadan ayni sekilde ayni makyajla dolasip duramam