Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
'Gothic olmak' diye bişey yoktur aslında.
Bu tarzı benimsemek diye bişey de yoktur.
Bu tarzı beğendim,öyle olmalıyım demek özentiliktir.
Zaten bu bi tarz değildir,bir düşünce biçimidir,yapı meselesidir.
Herkes bana gothic der,hatta diplerimden sarılar çıktığında çeyrek gothic oldun,daha fazla çıktığında yarım gothic oldun derler
Bense kendime hiç ben gothicim bu tarzı benimsiyorum vs demedim,demem de.
Dediğim gibi tarz meselesi değildir bu.
Ruh yapısıdır.
Elbette.Öyle giyinmek başka öyle olmak başka.
Olsun varsın bir görünüş olarak bile güzel buluyorum.Özenti değilim.
'Gothic olmak' diye bişey yoktur aslında.
Bu tarzı benimsemek diye bişey de yoktur.
Bu tarzı beğendim,öyle olmalıyım demek özentiliktir.
Zaten bu bi tarz değildir,bir düşünce biçimidir,yapı meselesidir.
Herkes bana gothic der,hatta diplerimden sarılar çıktığında çeyrek gothic oldun,daha fazla çıktığında yarım gothic oldun derler
Bense kendime hiç ben gothicim bu tarzı benimsiyorum vs demedim,demem de.
Dediğim gibi tarz meselesi değildir bu.
Ruh yapısıdır.
Gercekten haklisin. Ama her siyah giyen, sacini siyaha boyatan, piercing taktiran gothic malesef... Türkiye sartlarini biliyorsun. Milletimiz lakap takmaya bayilir. Sacin sariysa tikisin, siyahsa gotik.
Ben de senin durumundayim. Sacim siyah, tenim beyaz, dudagimda piercingim var. Insanlarin cogu bana gothic misin diye sorar. Cevabim hayir. Ne rockciyim, ne metalci, ne gothic. Slania'yim ben!
tek Turkiyede degil yurtdisindada bu böyle siyah saçli siyah ojeli birini gördükmü gotik diyoruz :)
Gercekten haklisin. Ama her siyah giyen, sacini siyaha boyatan, piercing taktiran gothic malesef... Türkiye sartlarini biliyorsun. Milletimiz lakap takmaya bayilir. Sacin sariysa tikisin, siyahsa gotik.
Ben de senin durumundayim. Sacim siyah, tenim beyaz, dudagimda piercingim var. Insanlarin cogu bana gothic misin diye sorar. Cevabim hayir. Ne rockciyim, ne metalci, ne gothic. Slania'yim ben!
Ben uzun eteklileri daha cok begeniyorum ama bu da güzelmis gercekten. Kiyafetlerde dantel ve tül gibi ayrintilara bayilirim .
Inan bana resmini koydugum kadinlardan farkin yok. Tarzin cok güzel, bluzun de ayri güzel.