bi ara benim tarzımdı bu siyah makyaj etekler boyle tullu falan ama dikkat cekiyodu satanist diyodu cahiller kaydirigubbakcemile3
pazartesi cok degilmi ya zaten kac kisi katılırki buna ben ve maix garanti kaydirigubbakcemile3 ama kimse sevmiyo bu tarzı biraz one cekseydik yarısma gununu
benim resımler hazır bu aksam yollarım vazmıgectınız yarısmadan bıraz farklı dıye gıyım tarzı nıye katılmıyonus ben tek katılıyım bırıncılıgı garantılerımkaydirigubbakcemile3
Canım bana karkı kimse sorumluluk hissetmesin lütfen hep beraber eğlenerek bir şeyler paylaşmaya çalışıyoruz ben de oylama yapmak için sabırsızlanıyorum meselaopuyorumnanaktancanım gönderebiliyosan şimdi gönder olmadı akşam mutlakaa gönder
öneriyi ben verdim ama konuyu açan arkadaşa karşı zor durumda kaldım
sonuçta yönetimden onay alınıyo ama yarışmaya katıln 1 kşi bile yok
Daha süre var katılanlar mutlaka olacaktır siz de acele etmeyin ben günün büyük bir kısmında buradayım istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz...tamam canım bu gun ıcerısınde mutlaka yollıycam
bi ara benim tarzımdı bu siyah makyaj etekler boyle tullu falan ama dikkat cekiyodu satanist diyodu cahiller kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?