nilberacimmm
al benden de bi tane gelüüürrrrr
bekliyorum bitanem hadi bakalım yok mu artıran kaydirigubbakcemile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nilberacimmm
al benden de bi tane gelüüürrrrr
Nilberacım bari gönderim sırasına göre resimleri koymada anlamasınlar kim kim :))) Yani gerçi yine anlayan anlar ama olsun tanınamayanlarda olabilir:))))
ya kızlar ben geyşa makyajı yaptım resimlerimi cektim ama yüzüm acayip belli oluyo... beni tanıyan bu resimleri görürse altına işer gülmekten "ne hale geldin Sinex" diye...=)) o yüzden katılıp katılmamakta kararsız kaldım.. bide dudaklarımın maşallahı var herseyi güzlesem onu hayatta gizleyemem.. ya yüzümüzün yarısını koysak bide yüzümüzde bizi ele verecek hani dogum lekesi, et beni, normal ben, yara izleri onları gizlemek için resim düzenleyici kullanabilirmiyiz...
Nilberacım bari gönderim sırasına göre resimleri koymada anlamasınlar kim kim :))) Yani gerçi yine anlayan anlar ama olsun tanınamayanlarda olabilir:))))
düşçüm bosuna uurasma sen tanınırsın zira ben nerde görsem tanırım o seksi bkışları maşallah bu sitede gördüğüm en hos hatunlardan birisin.nazrlarım aklımda.......
:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeykız meraklı alemsin valla öldürdün beni yine gülmekten..hep bir matraklık yapıyorsun..yarışma deyince aklıma ilk hep sen ve maceraların geliyoopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3bu arada yüzümüü bebek dötüü gibi hissediyorummmm:):):)
süprizler olabilir son dakikada..ben hala bekliyorumyerimsenibenaaaaaaa nekadar azız busefer kıslar hadi amaa katılın litfen alt tarafı eglenıoz yane=)
çakma geyşalar gerçeklerinden çok daha güzel olacak gibi bu kesin:lepi:haha ben yolladim
:))
cok gülcez bu yarismada.. cakma geysalar sizii :roflol: