Merhaba yanlıs konuya yazdın sanırımBen 6.20 Den 100 dolar aldim Turtacim.
Bende aynen öyleyim malesef ama biticek elbet bu borçlar bir gün yani hedefim ocak benimdeHerkese günaydın
Bu ay kk borcum 2000tl gelecek 10 ekimde hesap kesilecek.
Bir sonraki ay 960tl taksit miktarına inecek ama market vs kullanınca yaklaşır gene 1500tl ye.
Bu kk taksitleri az olsaydı ve birikim yapabilseydim keşke. O kadar pişmanım ki ...
Zararın neresinden dönersen kar diye avunuyorum
Maalesef sabah fark ettimMerhaba yanlıs konuya yazdın sanırım
Ben kendime bile şaşıyorum nakit olunca daha zor harcıyorum ne kaldı giiti biliyorum ama kk da çyle değil kesinlikleayin 15 i gelse de odesem kk kalan miktari gorsem ins nakit harcamaya devam bundan sonra
Olsun önemli değil canım:)Maalesef sabah fark ettim
İnşallah cabucak biter borçlarınızMerhabalar okuyorum o ki yorum bırakayım bizde eşimle kk bırakma çabası içindeyiz son aylarda bende işe başladım onun da katkısı şükür oldu bu ay ilkkez nakitten harcamaya dönecegiz nasipse kk sadece taksitli şeyler olacak dedik harçlıklarımız yol paramız gıda vb kalemleri hesapladık kalan da yok zaten borçlarımız var oraya gidiyor bakakım yetecek mi evleneli 4 sene bitti ama borçlardan kayanaklı kk atlattık yıllardır nasip olur inşallah ..Rabbim herkese en guzelini nasip etsin
evet nakitte ne harcadigini ne kaldigini biliyorsun kk cok takip edemiyorsun hesap kesilince net goruyorsun ve keskeler basliyor.Ben kendime bile şaşıyorum nakit olunca daha zor harcıyorum ne kaldı giiti biliyorum ama kk da çyle değil kesinlikle
Amin çok sağolun Allah herkese geçim kolaylığı versinİnşallah cabucak biter borçlarınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?