Esimin benden gizli kredi kartı var

Aslında kredi kartı sizden gizli değil, harcama konusunda da acaba "kullanmak" deyince, "kendine bir şey almak" olarak yorumlamış ve ona göre cevap vermiş olabilir mi eşiniz? Çünkü saklayacak bir şey yok, eve bir şeyler almış sonuçta. Bence iletişim eksikliği yaşanmış. Bir diğer ihtimal de çekinmiş olması. Hani kendisine sürekli bir şeyler alan biriyse anlık öyle bir çekinmiş olabilir. Ben misal eşime karşı fazla şeffafım ama geçen gün 5.parfümümü sipariş ettim, bir süre sesimi çıkarmadım bu konuda 😅 Bir utandım yani ne bileyim. Normalde her türlü söylerim ben bunu aldım diye. Eşim de alma demez zaten. Anlık öyle bir şey de yaşamış olabilir. Ben art niyeti olduğunu düşünmüyorum 😊

OLAY ÇÖZÜLDÜ HANIMLAR. dün gece konuştum guzellikle neden yalan soyledigini sordum gecen ay ailem gelmisti ben o zaman hamileydim hastane masrafi olmustu ailen varken para yok demek istemedim onları agırlarken kendini kasmanı istemedim yine soyleyecektim ama borcu kapatinca dedi. Gercekten de o dönem alinan seylere harcamis. Özür diledi falan filan tatlıya bağladık

Son düzenleme:
Saati de bu ay almamisti 3 4 ay once aldi ben bana para dırdır edersiin diyenlere ornek olarak dedim saate sesimi çıkarmadım 3 bine hic laf etmem diye buna da açıklık getireyim de 😂 bu arada saat garmindi

Son düzenleme:
Pardon orda zaten ödeyeceğim miktar yazıyormuş 😂
taksitle saat mi alacağız hem de 7500 tl faizle tee allahımm.telefonum modeli eskidi baktım bütçemi aştı ha alırdım gene de ama birikimimden harcamayı gereksiz gördüm gittim pilini yenilettim miss gibi olduu.malum markanın daha eski modeli olsa ne olacak?illla 12 13 ü mü olmalı?onları da maddiyatı daha iyi olanlar kullansın.onlara lafım yok.

Yine elit geçinen ablalar gelmiş sanırsam bu konuya da ... adam altı üstü bir ücretli çalışan, 2 maaşını götürüp bir saate veriyor ama konu sahibesi ortada ev yok birkim yok diyor. Adamın kıçı açıkta ama koluna Tissot takma derdinde :olamaz:

Para yönetimi hakkında 0 bilgisi olan insanlar ee versin ne olacak yazıyor da etrafınıza hiç baktınız mı canım elit ablalarım, para hakkında en ufak fikriniz varsa 2 maaşın hiçbir faydası olmayan bir süs eşyasına fazla olduğunu bilirdiniz. Tek parça süs eşyasında kural max 1/2 maaştır kıyafet olur, saat olur başka şey olur. Onu da zaten her ay yapmazsınız. Burda benim ailemden bu kaldı havası yapmayın, para yönetimi ailede öğrenilir, sizde de yok madem millete de yanlış fikirler vermeyin.

Bunları da geçtim pandemi diye bir şey çıktı gördünüz mü bir sürü insan işten çıkarıldı... Bu ülkede pekçok insanın 5-6 ay çalıştığı parayı bir tek ziynete koyarsanız hayırdır kardeş İsviçre'de mi oturuyorsun derler. İşsizlik maaşı var mı bu ülkede yok, vatandaşlara maddi güvence var mı bu ülkede o da yok, 2000km ötede savaş var mı var. Cep delik cepken delik bu kadar yazıyorum uçmayın kendinize gelin Sabancı değilseniz finansal macera aramayın.

Çocuğuna bırak demişler de bence çocuk miras kalacak evi daha çok takdir eder, babadan deden ev arsa kalmayanlar hayatboyu krediyle uğraşıyor. Neyse, konu Yeni Türkiyenin özeti sanırım kıçlar açıkta ama elde ayfon, kolda Tissot, tip cilalı saç baş 10 numara , altta kiralık Mercedes amma velakin istikamet meçhul :ruh:
ne kadar aklı başında bir kadınsınn valla bravoo.maddiyatın ülke ortalamasının üstünde eğitimin de öyle ama buna rağmen hep mantıklı yorumların var her kesimi biliyorsun.bir kez daha tebrik etmek istedim seni :KK200:

Yine elit geçinen ablalar gelmiş sanırsam bu konuya da ... adam altı üstü bir ücretli çalışan, 2 maaşını götürüp bir saate veriyor ama konu sahibesi ortada ev yok birkim yok diyor. Adamın kıçı açıkta ama koluna Tissot takma derdinde :olamaz:

Para yönetimi hakkında 0 bilgisi olan insanlar ee versin ne olacak yazıyor da etrafınıza hiç baktınız mı canım elit ablalarım, para hakkında en ufak fikriniz varsa 2 maaşın hiçbir faydası olmayan bir süs eşyasına fazla olduğunu bilirdiniz. Tek parça süs eşyasında kural max 1/2 maaştır kıyafet olur, saat olur başka şey olur. Onu da zaten her ay yapmazsınız. Burda benim ailemden bu kaldı havası yapmayın, para yönetimi ailede öğrenilir, sizde de yok madem millete de yanlış fikirler vermeyin.

Bunları da geçtim pandemi diye bir şey çıktı gördünüz mü bir sürü insan işten çıkarıldı... Bu ülkede pekçok insanın 5-6 ay çalıştığı parayı bir tek ziynete koyarsanız hayırdır kardeş İsviçre'de mi oturuyorsun derler. İşsizlik maaşı var mı bu ülkede yok, vatandaşlara maddi güvence var mı bu ülkede o da yok, 2000km ötede savaş var mı var. Cep delik cepken delik bu kadar yazıyorum uçmayın kendinize gelin Sabancı değilseniz finansal macera aramayın.

Çocuğuna bırak demişler de bence çocuk miras kalacak evi daha çok takdir eder, babadan deden ev arsa kalmayanlar hayatboyu krediyle uğraşıyor. Neyse, konu Yeni Türkiyenin özeti sanırım kıçlar açıkta ama elde ayfon, kolda Tissot, tip cilalı saç baş 10 numara , altta kiralık Mercedes amma velakin istikamet meçhul :ruh:
Katılıyorum.

İsviçre'de kimse 5-6 aylık maaşı ziynete koymaz. Millet 5 kazanıyorsa en fazla 4 harcar. Bizdeki gösteriş heves, ayağını yorganına göre uzatmayıp kıçı açıkta kalma yoktur. Benim, ailesinden kalma iki evi olan banka müdürü arkadaşım, kızımın küçülen kıyafetlerini giydiriyordu çocuğuna.

Bence de memur birisi, evi altını birikmişi yoksa 25.000 TL'ye saat almamalı. Satmaya kalktın mı 2.500 TL'ye bile satamazsın. Konu sahibinin kocası keşke uçağa binip gelip yurt dışından alsaydı o saati. En ucuz Garmin 150€, en pahalısı 1.500€ çünkü.

taksitle saat mi alacağız hem de 7500 tl faizle tee allahımm.telefonum modeli eskidi baktım bütçemi aştı ha alırdım gene de ama birikimimden harcamayı gereksiz gördüm gittim pilini yenilettim miss gibi olduu.malum markanın daha eski modeli olsa ne olacak?illla 12 13 ü mü olmalı?onları da maddiyatı daha iyi olanlar kullansın.onlara lafım yok.

Ama o tarz zevklerimiz olsa "istesem alirim" diyecek birikimimiz olmazdi zaten. Kredi cekerdin pil almak yerine. 😬

Gelir ciddi manada yuksek degilse hem pahali zevklerim olsun hem birikimim olsun hem gezilere gideyim tatillere olmuyor malesef. Ha nereye gidecegi de kişilerin tercihi elbet. Parasi olup illa almak isteyene de bir şey diyen olmaz.

iyi de para gençken ve çocuk yokken birikir.ailelerden gelen mal mülk yoksa böyle savurmak bana abartılı geldi.
Gençlik bir daha gelmeyecek ama zaman gidiyor.bu ilgiyle alakali.sizin kiyafete dis gorunuse ilginiz yok birikime varsa biriktirirsiniz.ama icinden guzel giyinmek,eglenmek gelen biri 60 inda bu kadar genc ve enerjik olamayacak.ben ne istenirse onun yapilmasi taraftariyim.tamamen benim fikrim dogrudur demiyorum.elbette dusmeyecek kadar birikim olmali ama zaten kus kadar alinan maasla hep para biriktirip gecinmeye harcayacaksak yasamayalim bence.arada cilginlik lazim.

Gençlik bir daha gelmeyecek ama zaman gidiyor.bu ilgiyle alakali.sizin kiyafete dis gorunuse ilginiz yok birikime varsa biriktirirsiniz.ama icinden guzel giyinmek,eglenmek gelen biri 60 inda bu kadar genc ve enerjik olamayacak.ben ne istenirse onun yapilmasi taraftariyim.tamamen benim fikrim dogrudur demiyorum.elbette dusmeyecek kadar birikim olmali ama zaten kus kadar alinan maasla hep para biriktirip gecinmeye harcayacaksak yasamayalim bence.arada cilginlik lazim.
fikrinize saygı duyarım.sitede beni bilirler eski üyeler giyime kuşama düşkünümdür.Ama bu son 1 yıl savurma zamanı değil.hele ki birikim sıfırsa hiç değil.konu sahibinin ne altını kalmış ne evi var ne de bebek için birikmiş para.sağlık sorunu sebebiyle belki de bir kaç defa tüp bebek yapacak.ne hakkı var eşinin böyle bir dönemde bu kadını strese sokmaya?yani ihtiyaçlar ve istekler kişiden kişiye yıldan yıla şarttan şarta değişir.

fikrinize saygı duyarım.sitede beni bilirler eski üyeler giyime kuşama düşkünümdür.Ama bu son 1 yıl savurma zamanı değil.hele ki birikim sıfırsa hiç değil.konu sahibinin ne altını kalmış ne evi var ne de bebek için birikmiş para.sağlık sorunu sebebiyle belki de bir kaç defa tüp bebek yapacak.ne hakkı var eşinin böyle bir dönemde bu kadını strese sokmaya?yani ihtiyaçlar ve istekler kişiden kişiye yıldan yıla şarttan şarta değişir.
Oyleyse haklisiniz tabi

Oyleyse haklisiniz tabi
bekar olursun çalışırsın kazanırsın ailene de yük değilsindir artık.istersen gdersin 50.000 e saat alırsın.kendi parası dersin ilgilenmezsinn.biriktirmezse biriktirmesin banane dersin ama aileysek 5000 üstü harcamaları birbirimize danışarak beraber onaylayarak almalıyız.ha adama o saat kardeşinden vs hediye gelseydi eşini asla ilgilendirmezdi.onu alacağına kardeşin bize şunu alsaydı deme hakkı asla yokk

X