Yine elit geçinen ablalar gelmiş sanırsam bu konuya da ... adam altı üstü bir ücretli çalışan, 2 maaşını götürüp bir saate veriyor ama konu sahibesi ortada ev yok birkim yok diyor. Adamın kıçı açıkta ama koluna Tissot takma derdinde
Para yönetimi hakkında 0 bilgisi olan insanlar ee versin ne olacak yazıyor da etrafınıza hiç baktınız mı canım elit ablalarım, para hakkında en ufak fikriniz varsa 2 maaşın hiçbir faydası olmayan bir süs eşyasına fazla olduğunu bilirdiniz. Tek parça süs eşyasında kural max 1/2 maaştır kıyafet olur, saat olur başka şey olur. Onu da zaten her ay yapmazsınız. Burda benim ailemden bu kaldı havası yapmayın, para yönetimi ailede öğrenilir, sizde de yok madem millete de yanlış fikirler vermeyin.
Bunları da geçtim pandemi diye bir şey çıktı gördünüz mü bir sürü insan işten çıkarıldı... Bu ülkede pekçok insanın 5-6 ay çalıştığı parayı bir tek ziynete koyarsanız hayırdır kardeş İsviçre'de mi oturuyorsun derler. İşsizlik maaşı var mı bu ülkede yok, vatandaşlara maddi güvence var mı bu ülkede o da yok, 2000km ötede savaş var mı var. Cep delik cepken delik bu kadar yazıyorum uçmayın kendinize gelin Sabancı değilseniz finansal macera aramayın.
Çocuğuna bırak demişler de bence çocuk miras kalacak evi daha çok takdir eder, babadan deden ev arsa kalmayanlar hayatboyu krediyle uğraşıyor. Neyse, konu Yeni Türkiyenin özeti sanırım kıçlar açıkta ama elde ayfon, kolda Tissot, tip cilalı saç baş 10 numara , altta kiralık Mercedes amma velakin istikamet meçhul