Görüşürüz Kredi Kartı!

Benim de sizlerle ilk tanıştığım zaman öyle idi. Kendimi frenleyerek yavaş yavaş limitler de açılmaya başladı. Biz dışarıda çok yemek yiyorduk mesela onu azaltınca eşimin kredi kartı da azalmaya başladı. Şimdi yazın hazırladıklarımızı tüketmeye başlayınca market pazar masrafı da yarı yarıya inecek. Benim alışveriş hastalığım var malum kendim alamayınca anneme telefon edip bana hediye almak ister misin diye cümle kurup aldırdım ama artık ona da yüklenmeyeceğim. Replika çanta aldım 450tlye instagramdan daha gelmedi evlilik yıldönümünü bahane edip. Eşim de ben plan yapıyordum yapmayım hiç al çantanı madem dedi.bu kış jübilemi yaptım. Sadece bebek görme hediyesi bir erkek bir koz bebek kıyafeti almam lazım ne kadar pahalanmış zıbın bile 49.90tl hm de
su an limitim dolu 3bin 500 . tatil gezme stok derken bitti limit
ve bu durum.beni huzursuz ediyor

Ara sıra almak lazım canım heleki kullanıcaksan bir daha mı gelicez dünyaya :))

A Alya_sura88 cantanin fiyari çok degil mi gule gule kullan gelince fotosunu atar misin merak ettim.
ozel gunlerde hediye kisinin ihtiyaci ve kullanacagi bir sey olmasi cok onemli
Valla ihtiyaç bile değildi açıkçası . Tamamen benim alışverişi bırakamama hastalığım. Replika kaliteli deri çantalar 350tl ve üstünde hep bakalım inş orjinaline tıoa tıp benzer

Selam kızlar. 9 ayda 7 binlik dolu kredi kartını 3 bine indirdim. 3 binlik diğer kartı da bu ay kapatıyorum. Kısaca 9 ayda on binlik borcu 3’e düşürdüm. Of vallahi şiştim defolsun şu kartlar lütfen.
benimde şuan 4100 kredi kartı borcu var.. asgariden daha yükek ödeyerek elimdeki tüm parayı karta vererek bitirmeyi planlıyorum

aslında bir gerekli mi gereksiz mi topiği açabiliriz mesela birşey almak iatiyoruz bunu almak çok gerekli mi yoksa gereksiz mi sorup karar verip öyle harcayalım tek başımıza işin ucu kaçtı(

Kızlar bende bugün kartın limitini düşürttüm ödeyip al
aslında bir gerekli mi gereksiz mi topiği açabiliriz mesela birşey almak iatiyoruz bunu almak çok gerekli mi yoksa gereksiz mi sorup karar verip öyle harcayalım tek başımıza işin ucu kaçtı(
güzel olabilir aslında suanda benim tek amacım borclarımı bitirip birikim topiği açmak :/

Selam kızlar
Biz de kartı çok kullananlardanız maalesef. Ağustos 15 de rekor kırdık resmen. 12 bin lira ödedik karta. Bu ay 7300. Giderek azalacak. Taksitleri bitiriyoruz. Ülkenin durumu bu halde iken artık çok dikkatli olmak gerek.
Aranıza katılabilir miyim diye sormadan pat diye de daldım konuya.

ayy( çok zor nasıl ödediniz ben 4 ayda 12 bin lirayı nasıl kapatırım hesabı yapıyorum

Hosgeldin canım tebrik ederim evet kredi kartlarının gecikme faizi bugün tekrar artmış mümkün olduğunca çabuk bitirmemiz lazım borçlarımızı

ben 4 aya yaydım tüm borçları hesap kitap yaptım iyice inşallah kapatacaggım ya çok bunaldım..

ayy( çok zor nasıl ödediniz ben 4 ayda 12 bin lirayı nasıl kapatırım hesabı yapıyorum
Tek seferde ödedik ancak zorlandık. Çok taksit vardı. Şimdi taksitler azalıyor yavaş yavaş.

Hosgeldin canım tebrik ederim evet kredi kartlarının gecikme faizi bugün tekrar artmış mümkün olduğunca çabuk bitirmemiz lazım borçlarımızı
Biz bi sonraki aya bırakmıyoruz kart ödemelerini. Ama ne kadar az olursa o kadar iyi tabi

Tek seferde ödedik ancak zorlandık. Çok taksit vardı. Şimdi taksitler azalıyor yavaş yavaş.

Biz bi sonraki aya bırakmıyoruz kart ödemelerini. Ama ne kadar az olursa o kadar iyi tabi
bende o zaman varımı yoğumu kredi kartını kapatmaya adayayım sonra kredilerin erken ödeme ara ödemeleri için başlamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…