kesinlikle dogru soyledin kapatinca harcayamazsin elinde varsa onu harcarsin yoksa harcamazsinLanet giresice tam kapatmadan o borç bitmiyor
Kesinlikle öyle kızlar ocağa kadar borçları bitirmeye çalışıyoruz sonra inş gram altın konusuna yönelirizkesinlikle dogru soyledin kapatinca harcayamazsin elinde varsa onu harcarsin yoksa harcamazsin
bir de kk soyle durum var bakiyorum aldiklarima kimi ihtiyacken kimi istek gerekli gereksiz harcama olmus. Bor cok olunca insan maas gunu cabuk gelsin isterKesinlikle öyle kızlar ocağa kadar borçları bitirmeye çalışıyoruz sonra inş gram altın konusuna yöneliriz
Allah ödeme kolaylığı versin. Alış-veriş yaptığınız zamanların yerine başka bir uğraş yarar sağlar diye düşünüyorum. Kilo da vermek istısırsak zayıflayonca kendimizi de odullendirebiliriz birkac parca giysi alarak abartmadan.Merhaba bende kredi kartı borçlularındanim. 10000 rahat vardım borcum. Alışveriş terapi gibi geliyor bana. Son haftalarda bırakmaya çalışıyorum. İki kartima yapılandırma yaptırdım. Toplam 500 kusur ödüyorum onlara aylik. Kullanima kapalilar kullanamiyorum. Baska bir kartımin asgarisi 1000 veya üstü geliyor. Şimdi acaba 1000 gelen karta borcu yatırıp aylık 500 lira limit düşürttursem nasıl olur. Çok sıkışığız kart olmasa olmuyor. Ya da kapattırdıgim kartlara fazla fazla ödersem onlar çabuk biter. Öyle mi yapsam
Tebrikler nasıl başardınız?:)1 yılda 5 kredi kartından 1 tane kaldı geriye. Yılbaşından sonra ona da savaş açıcam yaşasın kredi kartsızlık.
Öf zor oldu elbet , maaş yatınca ay hangi borcumu ödesem bu ay diye bakıyodum olaya. Maaş eşittir bırç ödeme gereci olmuştu. Şükür hafifledik.Tebrikler nasıl başardınız?:)
Şu ara spora başladım ufaktan. Ekonomi başlıklarında ya da kilo verme başlıklarında takılıp kafamı alisvalışten uzaklaştırmaya calisiyorum. Kapatıp taksitlerini odedigim kartlarımi az fazla yatırmaya karar verdim. Boylece onlar bitsin önce. Sonra diğerlerine gelecek sıraAllah ödeme kolaylığı versin. Alış-veriş yaptığınız zamanların yerine başka bir uğraş yarar sağlar diye düşünüyorum. Kilo da vermek istısırsak zayıflayonca kendimizi de odullendirebiliriz birkac parca giysi alarak abartmadan.
Yerine ne yapabiliriz spor bana iyi geliyor. Alışverişi azalttigimda spora başlamıştım ben de.
Hem spor yapmak mutluluk hormonu salgilamamizi sağlıyor her yönden iyi oluyor.
Ayrıca klasik kitapları okumaya başladım. Dünya klasiklerinden aldım indirimli sitelerden. Birkaç aydır kredi kartı kampanyaları ile çok uyguna bir sürü kitap aldım. Daha fazla harcamami engeller en azından.Allah ödeme kolaylığı versin. Alış-veriş yaptığınız zamanların yerine başka bir uğraş yarar sağlar diye düşünüyorum. Kilo da vermek istısırsak zayıflayonca kendimizi de odullendirebiliriz birkac parca giysi alarak abartmadan.
Yerine ne yapabiliriz spor bana iyi geliyor. Alışverişi azalttigimda spora başlamıştım ben de.
Hem spor yapmak mutluluk hormonu salgilamamizi sağlıyor her yönden iyi oluyor.
Benim de toplamda 2600tl kk borcu kaldı 5 ay devam ediyor taksitler. Bitmese de ödenebilecek seviyelerde tutsam bana yeterKredi kartimi evde biraktigim icin bana 5 gunde hic harcama yaptirmadi.
insallah bir aksilik olmaz da kalan borclari odemekle mesgul olurum
evet abartmadan odenecek seviye olabilirBenim de toplamda 2600tl kk borcu kaldı 5 ay devam ediyor taksitler. Bitmese de ödenebilecek seviyelerde tutsam bana yeter
Cnm ben de akıllandım sayenizde... kendimce başarabildiğim nefsime hakim olabildiğim kadar işte.evet abartmadan odenecek seviye olabilir
ben birikom icin ugrasiyorum biliyorsun bakarim piyasalar duauk seyrederse nakit yerine kk kullanitim nakiti birikime atarim o donem
kafam da deli sorular
Ben üstünü ekleyip beğendiğim bir bileziği alacaktım aslında. Kalın alyans biraz parmağımızı yordu dacanim birbirimize faydali olmkk ne guzel
canim alyans işi size kalmis kimi hatira der kiyamaz kimi ugursuzluk der ben pek takilmam oyle seylere ama acil bir durumunuz yoksa kalsin derim hayat bu insallah zorda darda kalmazsiniz
Çok güzel başlangıç yapmışsın. Bir alışkanlığı kaldırınça yerine yenisini koymak bir yöntem. Kitap okumak spor yapmak belki dans kurslarına gitmek. Hem kendimizi geliştiririzŞu ara spora başladım ufaktan. Ekonomi başlıklarında ya da kilo verme başlıklarında takılıp kafamı alisvalışten uzaklaştırmaya calisiyorum. Kapatıp taksitlerini odedigim kartlarımi az fazla yatırmaya karar verdim. Boylece onlar bitsin önce. Sonra diğerlerine gelecek sıra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?