• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görüşürüz Kredi Kartı!

Kızlar herkese merhabalar bu konuyu kendi borç kapama günlüğüm olarak kullanmayı planlıyorum. Sorumsuzca çok para harcadım bir kısmı da sağlığa vs gittiği için çok borcum var. Hedefim ocağa kadar tüm borçlarımdan kurtulmak.:)

Şu ana kadar ödediğim borç: (15.08.2018) 4764 tl
Asgari kalan borcum: 0
Toplam borcum: 7136 tl

O garanti bankası kredi kartı görüşürüz denilecek! İnşallah :)
Güncelleme : 15.08.2018
ziraat bankası kredi kartı Kredi Kartı Başvurusu krediverenbanka.net

Bu şekilde motive olmanız güzel gerçekten. Bende mi böyle yapsam acaba yaa :) Takipteyim.

merhaba kızlar uzun zamandır takip ediyordum.
Bizim de 27 bin kredi borcumuz var. Her ay 1000 lira oraya gidiyor.
3 ayrı kredi kartına 9 bine yakın borcumuz var.
Ben çalışmıyorum.Hala üniversite okuyorum :olamaz:
Ve bebek bekliyoruz.:anneadayı:
3 ay sonra doğum masrafları falan çıldıracak gibi oluyorum bazen.
Bu borçlar nasıl biter?
Ben de kredi kartından kurtulmak istiyorumm :110:

merhaba kızlar uzun zamandır takip ediyordum.
Bizim de 27 bin kredi borcumuz var. Her ay 1000 lira oraya gidiyor.
3 ayrı kredi kartına 9 bine yakın borcumuz var.
Ben çalışmıyorum.Hala üniversite okuyorum :olamaz:
Ve bebek bekliyoruz.:anneadayı:
3 ay sonra doğum masrafları falan çıldıracak gibi oluyorum bazen.
Bu borçlar nasıl biter?
Ben de kredi kartından kurtulmak istiyorumm :110:
Bebek bereketiyle gelirmiş derler gelen gideni hesaplayıp bir bütçe yapmaya çalışın isterseniz :)

Bebek bereketiyle gelirmiş derler gelen gideni hesaplayıp bir bütçe yapmaya çalışın isterseniz :)
1 haftadır harcama günlüğü tutuyorum.
Kart yerine nakit harcama yapsam da sürekli bir eksik çıkıyor.
Anaparayı hiç yatıramıyoruz hep minimum yada biraz üstü yatırmak zorunda kalıyorum.

Ben iki ay önce kredi kartı toplam borcunu taksitlendirdim.biliyorum zarar ama ne yapıyım.en azından kullanimada direk kapattılar.olsun ıns o şekilde ödenir biter...

kızlar selamlar ekstrem kesildi bugün.
1444 tl ödemem var ve yine tabiki asgarisini ödüyorum kartımın ayrıca 182tlde faiz binmiş yani onuda ödeyeceğim.
Bıktım vallahi ama yapıcak bişey yk gelecek ay taksitli paramın birinin son taksidini ödeyeceğim diğerininde 3 taksidi kalıyor inşallah oda biter kısa zamanda :/

Bu arada kredi kartımın aidatı 102tl gelmiş yok mu bunu ödememenin bir yolu kızlar?

kızlar selamlar ekstrem kesildi bugün.
1444 tl ödemem var ve yine tabiki asgarisini ödüyorum kartımın ayrıca 182tlde faiz binmiş yani onuda ödeyeceğim.
Bıktım vallahi ama yapıcak bişey yk gelecek ay taksitli paramın birinin son taksidini ödeyeceğim diğerininde 3 taksidi kalıyor inşallah oda biter kısa zamanda :/

Bu arada kredi kartımın aidatı 102tl gelmiş yok mu bunu ödememenin bir yolu kızlar?
İşbankası ise arıyorsunuz telefondan kontrol ediyorlar geri ödüyorlar baktıkları bir kriter varmış ona göre geri ödüyorlar başka bankaları bilmiyorum ama

Kızlar selamlar bugün asgari tutarımıda ödedim borcum hayırlısıyla 6500 küsürlere düştü 11binlerden bu ay 300tl gibi bir rakam alışverişe harcadım ama mecburdum baya dolabımdan şey azalttım gereksiz birşey almadım. Şimdilik iyi gidiyorum gibi önümüzdeki ayda ekstre borcumdan kurtulabilirsem coook rahatlayacağım :/

Kızlar selamlar bugün asgari tutarımıda ödedim borcum hayırlısıyla 6500 küsürlere düştü 11binlerden bu ay 300tl gibi bir rakam alışverişe harcadım ama mecburdum baya dolabımdan şey azalttım gereksiz birşey almadım. Şimdilik iyi gidiyorum gibi önümüzdeki ayda ekstre borcumdan kurtulabilirsem coook rahatlayacağım :/
bence de gayet ıyı gıdıyosun canım ınsAllah bnde ocakta borclardan kurtulmayı nasıp edıyorum Allah nasıp ederse

Slm cnm ne güzel böyle böyle borç azalacak sena9797 sena9797
Benim de kredi kartım 2500tl geldi bunun 66 tl si kart aidatı. Her sene geri alabilmiştim bu sene geri ödemediler. Karşılığında faizsiz 3 taksitli 1000tl kredi hakkınız var dediler. Ben telefonda tartıştım hiç çekmeyeceğim ihtiyaç kredisinin faizini ödetiyorsunuz kredi kartımı kapattıracağım dedim.
Ki kapatacağım varsın taksit avantajı batsın.
Bir dahaki ay 1100tl gelir sanırım benim çok büyük bir alışkanlığım kredi kartımdı. Vazgeçmek zor geliyor ama ekonomimiz için bu şart

Slm cnm ne güzel böyle böyle borç azalacak sena9797 sena9797
Benim de kredi kartım 2500tl geldi bunun 66 tl si kart aidatı. Her sene geri alabilmiştim bu sene geri ödemediler. Karşılığında faizsiz 3 taksitli 1000tl kredi hakkınız var dediler. Ben telefonda tartıştım hiç çekmeyeceğim ihtiyaç kredisinin faizini ödetiyorsunuz kredi kartımı kapattıracağım dedim.
Ki kapatacağım varsın taksit avantajı batsın.
Bir dahaki ay 1100tl gelir sanırım benim çok büyük bir alışkanlığım kredi kartımdı. Vazgeçmek zor geliyor ama ekonomimiz için bu şart
Benim kartımın aidatıda 103 tl canım bende bıktım inanki hayır nedir yani zaten her ay faiz koyuyor asgari ödediğim için 300tl faize kart ücretine verdim bu ay:/

Back