Hayatından çıkart bence. Pek umursuyor gibi gelmedi bana. Kırılmış da olabilir, konuşmanın ayrıntılarını bilmeden pek yorumlayamayız sanki.Ben birisiyle görüşüyordum. Ondan öncede arkadaştık. Sonra görüştük ettik beraber de olduk. Beraber olduktan sonra da görüştük. Hatta bana şey sordu bu en son olan şryden sonra konuşabiliriz. Ben dedim ben çok sıkan eden bi insan değilim görüşüyoruz ele ele tutuşuyoruz dolaşıyoruz güzel vakit geçiriyoruz biz şimdi neyiz demeye gerek var mı ne olduğumuz belli sence dedim. Evet doğru diyorsun dedi. Sonra ben buna uzun uzun mesajlaşmaktan hoşlanmadığım söylemiştim. Bana hiç mesaj atmadı. Dedim yanlış anlamış olabilir mi? Son 2 mesajı ben attım ettim. Ondan sonra hiç yazmıyım dedim ondan bekliyim dedim. Ne mesaj attı ne aradı. Yaptığı tek şey İnstagramdan post attı 1 tane o. Sizce ne yapmam lazım? Bir sorunu olup olmadığını mı sorayım? Yoksa böyle gitsin yokmuş gibi mi yapayım? Yoksa direkt çıkartıyım mı hayatımdan?
Neye kırılmış olabilir? Çok çıkartmak istiyorum, ama hiç konuşmadan rtmeden her yerden çıkarmak ergence gibi de geliyor. BilemedimHayatından çıkart bence. Pek umursuyor gibi gelmedi bana. Kırılmış da olabilir, konuşmanın ayrıntılarını bilmeden pek yorumlayamayız sanki.
Ben o lafı tam tersini ima ediyor gibi algılamıştımAdam biz neyiz demiş ; senin bir fb'yiz demedigin kalmış.
Adam kendince : "iyi halde ; ihtiyacım oldukça gelirim,mesajdır,el ele tutusmadir zaten zaman kaybı" demiş.
Pipisi büyümeye başladığında arar..
Ama ben sevgili olduğumuzu kastetmiştim. Sevgililer yapar bunu. Yanlış mı anladı diyorsun? Sence ne yapmalıyım?Adam biz neyiz demiş ; senin bir fb'yiz demedigin kalmış.
Adam kendince : "iyi halde ; ihtiyacım oldukça gelirim,mesajdır,el ele tutusmadir zaten zaman kaybı" demiş.
Pipisi büyümeye başladığında arar tekrar.
Ama adamı bu kıvama sen getirmişsin bence.
Ben sevgiliyizi kastetmiştimNe olduğumuz belli değil mi zaten dediniz ya o yanlış anlamış galiba
"Ne olduğumuz belli" derken neyi kastettiniz? Fuckbuddy olmayı mı? Ama insan fuckbuddysi ile el ele tutuşmaz ki o tuhaf geldi bana.Ben birisiyle görüşüyordum. Ondan öncede arkadaştık. Sonra görüştük ettik beraber de olduk. Beraber olduktan sonra da görüştük. Hatta bana şey sordu bu en son olan şryden sonra konuşabiliriz. Ben dedim ben çok sıkan eden bi insan değilim görüşüyoruz ele ele tutuşuyoruz dolaşıyoruz güzel vakit geçiriyoruz biz şimdi neyiz demeye gerek var mı ne olduğumuz belli sence dedim. Evet doğru diyorsun dedi. Sonra ben buna uzun uzun mesajlaşmaktan hoşlanmadığım söylemiştim. Bana hiç mesaj atmadı. Dedim yanlış anlamış olabilir mi? Mesajlaşmayı hiç sevmiyor gibi ama uzun olanı kastettim. Son 2 mesajı ben attım ettim. Ondan sonra hiç yazmıyım dedim ondan bekliyim dedim. Ne mesaj attı ne aradı. Yaptığı tek şey İnstagramdan post attı 1 tane o. Sizce ne yapmam lazım? Bir sorunu olup olmadığını mı sorayım? Yoksa böyle gitsin yokmuş gibi mi yapayım? Yoksa direkt çıkartıyım mı hayatımdan?
Çelişkili davranmışsınız, bir de üzerine mesajlaşmak istemiyorum demeye getirmişsiniz. Bunlara sinir olmuş olabilir.Ama ben sevgili olduğumuzu kastetmiştim. Sevgililer yapar bunu. Yanlış mı anladı diyorsun? Sence ne yapmalıyım?
Ben dedim ben çok sıkan eden bi insan değilim görüşüyoruz ele ele tutuşuyoruz dolaşıyoruz güzel vakit geçiriyoruz biz şimdi neyiz demeye gerek var mı ne olduğumuz belli sence dedim
1000 erkeğin hayalini altın tepside sunmuş.Ne olduğumuz belli değil mi zaten dediniz ya o yanlış anlamış galiba
Ya ben sevgiliyizi kastetmiştim fb'yi değil"Ne olduğumuz belli" derken neyi kastettiniz? Fuckbuddy olmayı mı? Ama insan fuckbuddysi ile el ele tutuşmaz ki o tuhaf geldi bana.
FB'yiz demişsin o da tamam demiş. Hoşlanıyorduysan neden böyle açık ilişki sinyali verdin cool olmak adına mı? Yok umursamıyorsan şimdi de boşver.. Beraber olduktan sonra da görüştük. Hatta bana şey sordu bu en son olan şryden sonra konuşabiliriz. Ben dedim ben çok sıkan eden bi insan değilim görüşüyoruz ele ele tutuşuyoruz dolaşıyoruz güzel vakit geçiriyoruz biz şimdi neyiz demeye gerek var mı ne olduğumuz belli sence dedim.
heee ben de.Ben o lafı tam tersini ima ediyor gibi algılamıştım
Ben de ilk başta öyle anlamıştım, sonra yorumlar kafamı karıştırdı.Ya ben sevgiliyizi kastetmiştim fb'yi değil
Her işin bir yolu yordamı vardır.arada yaşanacakları atlarsan sonuç istediğin gibi olmaz.size sevgili olalım dememiş, size aşık olduğunu söylememiş.sadece konuşup,sevişmişsiniz sonrasında da madem seviştik el ele de tutuşuyoruz biz sevgili olduk diye dayatmışsınız.adam da he demiş, geçmiş.aslinda böyle bir niyeti yokki.insanlar böyle mi sevgili oluyor?bir düşününAma ben sevgili olduğumuzu kastetmiştim. Sevgililer yapar bunu. Yanlış mı anladı diyorsun? Sence ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?